İpek Yolu Haber Ajansı

MASKE SATIŞI YASAK!



Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Maske satışı yasak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından basın açıklamasında bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, ücretsiz maske dağıtımına başlanacağını belirtirken, parayla maske satışının yasaklandığını belirtti ve, "Kesinlikle parayla maske satışı yasaktır. Vatandaşlarımızın tamamına yetecek maske stoku ve üretim planlamamız vardır. Devlet olarak tüm vatandaşlarımıza ücretsiz maske ulaştırmada kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Valilikler aracılığıyla maske dağıtımı yapılacağını kaydeden Cumhurbaşkanı, "Valiliklerimiz e-devlet ve PTT aracılığıyla talep eden tüm vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımına başladı" dedi.

E DEVLET MASKE SİPARİŞİ NASIL VERİLİR?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak. "PttAVM.com" internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonunda "https://maske.epttavm.com" üzerinden yapılacak başvurulara kısa sürede yoğun bir ilgi olduğu belirtildi ve başvurular E-Devlet üzerinden yapılmaya başlandı.
Ek alanı

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz