İpek Yolu Haber Ajansı

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Pasinler ilçesinde esnaf sorunlarını dinledi.

Esnaf sorunlarını dinlemek ve bu kapsamda çözüm yolları oluşturabilmek için çalmadık kapı bırakmayan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş son olarak Pasinler ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Zor günlerin sağlıklı günlerle birlikte geride kalacağını ve MHP olarak her an çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş " bu zorlu günlerin geride kalacağını ve sağlıklı günlerde daha müreffeh yarınlara koyacağımızı herkesin iyi bilmesi gerekiyor. Bu durum için bizler elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Kolay geçmediğini bildiğimiz bu günlerin bizlere hayırlı kapılar açması temennisinde bulunuyoruz. Bu süreçte birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda neleri başarabileceğimizi bir kez daha teyit etmiş olduk" ifadelerine yer verdi.

"Pasinler ovası bölgesine ışık saçıyor"

Terim ve hayvancılık alanında Pasinler ovasının bölgesine büyük avantaj sağladığını ve bu avantajın Erzurum için büyük şans olduğunu dile getiren Karataş " Pasinler gibi bereketli bir ovanın daha iyi değerlendirilmesi noktasında projelerin geliştirilmesi gerekiyor. Çiftçilerimizin hiç bir sorunu olmaması için ne gerekiyorsa yapmamız gerekiyor... Bunu başarmakta yine bizim sorumluluğunuzdadır. El ele vererek bereketli ilçemizin gelişimine katkı sunmaya devam etmeliyiz" diye konuştu.



HABER: AYFER TURAN 

İPEKYOLU HABER ERZURUM

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz