İpek Yolu Haber Ajansı

Muğla’da Kadın Danışma Merkezi Açıldı

     Muğla’nın Menteşe Belediyesi tarafından şiddete maruz kalan ya da şiddete maruz kalma ihtimali bulunan tüm kadınlara psikolojik, hukuksal ve sosyal destek verilmesi amacıyla Kadın Danışma Merkezi açıldı.
     Kadın Danışma Merkezi, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde kapılarını açarak hizmet vermeye başladı.
     Kadın Danışma Merkezinde şiddete maruz kalan ya da şiddete maruz kalma ihtimali bulunan tüm kadınlara psikolojik, hukuksal ve sosyal destek veriliyor. Danışma Merkezinde ayrıca kadınlara şiddetle mücadelede, 6284 sayılı kanun kapsamında yasal hakları ve önleyici tedbirleri konusunda bilgilendirme yapılarak kadınların güçlendirilmesi hedeflenmektedir.
Danışma Merkezinde psikolog ve sosyolog eşliğinde verilecek danışmanlık hizmetlerinden hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm kadınlar ve 18 yaş altı çocukları ücretsiz olarak yararlanabilecek.
     Kadın Danışma Merkezine ulaşmak ve çalışmalar ile ilgili bilgi almak isteyenler hafta içi mesai saatlerinde 0252 212 91 98 numaralı telefonu arayabilecekler.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz