İpek Yolu Haber Ajansı

MUĞLA’DA “PROJE DÖNGÜSÜ YÖNETİMİ EĞİTİMİ” VERİLDİ

Muğla Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tarafından GEKA Teknik Destek Programına sunulan “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” projesi 13 ilçede görev yapan toplam 100 antrenör ve gençlik liderine uygulandı.

03 - 11 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenen “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” Eğitmen Kazım Özdağ tarafından Menteşe’de Muğla Erkek Öğrenci Yurdu Konferans salonunda, Milas ve Fethiye Gençlik Merkezlerinde verildi.

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden verilen Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi kapsamında şu açıklama yapıldı; “Kurumumuzda halkla en çok iç içe olan antrenör ve gençlik liderlerimiz bir projenin nasıl planlanacağı, proje kavramı, sorun analizi, hedef analizi, strateji analizi, paydaş analizi, risk analizi, mantıksal çerçeve, bütçe tasarlama ve uygulama gibi birçok proje kavramı hakkında bilgi sahibi oldu. Bu sayede; Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi yoluyla kurumumuzun hibe sağlayıcı kurum ve kuruluşlara proje hazırlama ve uygulama süreçlerindeki yetkinliklerinin arttırılması hedeflendi. Böylelikle eğitime katılan personellerimizin hem mesleki eğitimlerinin geliştirilmesi hem de ilimizin mevcut proje hibelerinden faydalanarak kalkınmasına katkı sağlamaları amaçlanmıştır.”

HABER: OSMAN ACAR

İPEK YOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz