İpek Yolu Haber Ajansı

Muhalefet Altınova'da zaferimizi ilan etti"


 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral hakkında yapılan konuşmaya cevap vererek, "Altınova'da bizim zaferimiz ilan edilmiştir" dedi.

 

Dr. Metin Oral'ın Altınova'da marka haline geldiğini söyleyen Büyükgümüş, "Kimse ne AK Parti'yi, ne bizim Belediye Başkanımızı tahkir de edemez onu küçültemez de. Buna gücü yetmez" dedi.

"HALKA ÇÖZÜLDÜ"

Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ ile AK Parti Altınova SKM Bürosunu ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Büyükgümüz yaptığı açıklamada, "Şimdi, benim açımdan halkanın nasıl çözüldüğünü size söylemek istiyorum. CHP'nin sözcüleri, siz hangi olayı, hangi konuşmayı kastettiğimi gayet iyi biliyorsunuz. AK Parti'nin zaferini ilan etmiştir. Neden? Metin Oral tartışmasız Altınova'nın bir markasıdır.

"FİKİR, PROJE, SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ YOK DİYORLAR"

Yaptığı hizmetlerle 3 dönem burada koyduğu başarı ile çıtayı yükseltmiş ve Altınova siyasetini de, belediyeciliğini de bir noktaya getirmiştir.

Şimdi işi siyasetten çıkartıp, Başkanımıza hakaret etmeye getirmekteler. Bu şu demektir, ‘Benim elimde fikir, benim elimde proje, benim Altınova'ya dair söyleyecek hiçbir şeyim yok. Ben Metin Oral'ı nasıl tahrip ederim, tahrik ederim.'

"BUNA GÜCÜ YETMEZ"

Kimse; ne AK Parti'yi, ne bizim Belediye Başkanımızı tahkir de edemez onu küçültemez de. Buna gücü yetmez. Ama bu konuşma benim fikrim yok, benim projem yok, benim hayalim yok demektir. Onun ilanıdır ve Altınova'da bizim zaferimiz ilan edilmiştir. Ama durmayacağız büyük gayretle, bizim zaten kazanmak değildi amacımız. Büyük bir başarı göstermek, rekor kırmaktı. Bunu da inşallah bu inanmış kadroyla zafere 31 Mart akşamı ulaşacağız diyorum. 



HABER M.MUSTAFA DOĞAN

İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz