İpek Yolu Haber Ajansı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un Esnaf Buluşmaları

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un Esnaf Buluşmaları

Belediye Başkanımız Avni Kurt’un ‘mutlaka hayata geçirmeliyiz’ dediği Esnaf Buluşmaları projesinin ilk toplantısı, Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleşti.

Oda ve kooperatif başkanlarının, kent esnafının, Kent Konseyi Başkanı’nın, muhtarların ve basın mensuplarının katılım sağladığı toplantıda; Başkanımız Avni Kurt kürsüde konuşma yaptı.

Yaptığı konuşmada, “Esnafımın; evine ekmek götürebilmek, hayatını idam ettirmek için ortaya koyduğu mücadelede, ekmek kavgasında, bir şehremini olarak daima yanında olacağım.” diyen Başkan Kurt; konuşmanın devamında, “Bu makamdaki ikinci dönemimizde, esnafın derdine, sıkıntısına daha çok eğilecek; esnafımızla iç içe olacak, onlar için elimizden geleni yapacak, sorunlarına makul çözümler bulacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkanımız Avni Kurt’un konuşmasının ardından, toplantıya katılan esnafa; talep, öneri ve sorunlarını aktarması için söz verildi.

Toplantı boyunca yapılan konuşmalar yazılı olarak kayıt altına alınmış olup, bu kayıtlara geçen sorunların çözümü, taleplerin giderilmesi için ivedilikle harekete geçilecektir.

 İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

 

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz