İpek Yolu Haber Ajansı

ÜNLÜ YAPIMCI ADEM SİNCAR VE SENARİST TAHİR GÖNÜL İLE DEV PROJE HAZIRLIĞI

Ortak Yapımcılığını Lore Plus Film Yapımın Olacağı Senarist ve Ortak Yapımında ise Mardinli Tahir Gönülün Yazdığı BEKES Adlı Dram Film Projesi için Tercih İzmir Seçildi. Start Hazırlıklarına Başlanılan Ve İzleyicisini Ağlatacak Tahir Gönülün Kaleme Aldığı Dev Oyuncu Kadrosunun ve Ekibin Yer Alacağı Proje için Kollar sıvandı.


  
Bir çok Ünlü İsmin Bu Projede Yer Alacağını Dile Getiren Filmin Yapımcıları Adem Sincar ve Tahir Gönül bu projenin Halkımıza milletimize Gerçek yaşanmışları ve Hayatın İnsanı Nerelere Götürdüğünü Anlatmaktadır. Bununla birlikte Doğunun Kültürünü insanını Anlatan ve Tüm Dünyada ses Getirecek bir projenin olduğunu dile getirdiler.

BEKES Filmin Senaristi Ve Yapım ortağı olan Tahir Gönül Böyle Bir Projeyi Hayata Geçirmenin ve Mardinli Bir Ailenin Ferdi Olarak Bizlerinde Bu Sinema Sanat Dalında Neler Yapacağımızı Kanıtlayıp Ispat Etmek Amaçlı Ülkemizde Olan Asıl Dramlarin Hikayelerin Olduğunu Yansıtabilmektir.

Günümüzde Yapılmış Bir çok Hikayelerin Beyaz Perdeye Yansıtmak Olmamakla birlikte Asıl hikayeleri ele alıp Yansıtmaktır Asıl Hedefimiz Amacımız Doğu Kültürünün de Sanat Olan Sevdasını Yansıtmak Bu sebeple Adem Sincar ve LorePlus Film Yapımla Bir Arada Bu Projeyi Yapma Sevincini Yaşadığımı dile getirmek isterim

HABER: FIRAT ZURLU 
İPEKYOLU HABER İSTANBUL
Ek alanı

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz