İpek Yolu Haber Ajansı

On yaşından beri şiir yazan Gamze GÖKCEK’in; YAŞADIKÇA isimli şiir kitabı yayınlandı

Şiirin ve Edebiyatın Başkenti Kahramanmaraş’ta bir Şiir kitabı daha yayın hayatına, merhaba dedi. On yaşından beri, şiir yazmakta olan Gamze GÖKCEK’in yazdığı, şiirlerin yer aldığı Yaşadıkça isimli şiir kitabı okuyucularla buluştu. Editörlüğünü Murat ZENCİR’in yaptığı YAŞADIKÇA isimli Şiir kitabına ilişkin görüşlerini dile getiren, Şair Gamze GÖKCEK, Kahramanmaraş yazım hayatına bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Şair GÖKCEK Şiir kitabına ilişkin yaptığı açıklama da:

 ‘İnsan en samimi dostum dediği insana bile anlatamadığı duygu ve düşüncelerini, bazen gördüğü, duyduğu ve etkilendiği olayları ve bazen de şahit olduğu durumları kaleme alıp kağıda döker ya şiir bende öyle bir şey dir. Çoğu zaman çevremdeki olaylardan etkilenip o olay ya da durumları yaşayan kişilerle empati kurarak şiir yazmışımdır. Velhasıl şiirlerimin çoğu bir empati ürünüdür’.

Bu kitabın hazırlanmasında emeği geçen Editörüm: Murat ZENCİR başta olmak üzere, aileme ve uzak veya yakından, bana manevi anlamda destek olan dost ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum’ diye konuştu.


HABER: GÜLŞAH DİLBİRLİĞİ

İPEK YOLU HABER K.MARAŞ

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz