İpek Yolu Haber Ajansı

Ortaca Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

    Muğla’nın Ortaca Belediyesi tarafından yapılan parke çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
İlçe sınırları içerisinde kilitli parke döşeme çalışmalarında, İnönü Caddesi, Fatih Sokak, Sağlık Sokak, 125 ve 284 Sokaklarda toplam 8.900 metrekare kilitli parke taşı döşenmesinin ardından, Bahçelievler Mahallesi 269 ve 3 nolu Sokaklarda kilitli parke döşeme çalışmaları başladı.

      Bahçelievler Mahallesinde bulunan Anadolu Lisesi ve Anadolu İmamhatip Lisesine ulaşımı sağlayan 3 ve 269 nolu sokakta, okulların tatil edilmesi sebebiyle yol çalışmalarının başlaması talimatını veren Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, çalışmaları Başkan Yardımcısı Fedai Kılıç ve Fen İşleri Müdürü Fahri Kaya ile yerinde inceledi.
     Çalışmaları okullar başlamadan bitirmeyi hedeflediklerini dile getiren Ortaca Belediye Başkanı  Alim Uzundemir ‘’ İlçemizde döşenmesi için temin ettiğimiz 60.000 metrekare kilitli parke taşının temininden sonra, ilçemizde aciliyet sırasına göre kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladık. Daha önce belirlenen cadde ve sokaklarda 8.900 metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladık. Korana Virüs sebebiyle okulların tatil edildiği bu dönemde, okullarımızın yoğun olarak kulladığı Bahçelievler Mahallemizdeki 3 ve 269 nolu sokaklarıda kilitli parke döşeme çalışmalarına başladık. 269 Bu yollarda 10.800 metrekare kilitli parke döşeme çalışmalarını okulların tatil olduğu dönemde bitirerek, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin okullarına yeni yapılan yollarında gitmelerini hedefliyoruz.
       Ülkemizin zor bir sınavdan geçtiği bu dönemde Korana Virüs ile mücadelede belediyemiz olarak üstümüze düşen görevleri yaparken, vatandaşlarımıza hizmetlerimizi aksatmamaya özen gösteriyoruz. Ülkemizin ve tüm dünyanın Korana Virüsü en kısa zamanda, sağlıklı bir şekilde atlatmasını temenni ediyor sağlıklı günler diliyorum’’ dedi.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz