İpek Yolu Haber Ajansı

OSMANLI TURAN TEŞKİLAT BAŞKANI ŞAHİN ÇELİK

Ülkemizde ve Dünyada Kabul gören ve her geçen gün daha hızla örgütlenen Osmanlı Turan Teşkilatı Başkanı Sayın Şahin Çelikle Yaptığımız röportaj  da Osmanlı Turan TEŞK. Başkanı Sayın ŞAHİN ÇELİK: Osmanlı Turan Teşkilatı günümüz konjonktüründe ihtiyaç duyulan bir sivil toplum hareketi olarak yerini ve safını belli etmiştir.

Siyonist yapıların artık ülkede at koşturmalarının, milleti satın alıp devlete karşı kullanmalarının, önüne geçecek ve bunların oyunlarını bozacak, bu misyonu üstlenmiş bir Osmanlı Turan Teşkilatı var. Toplumu bilinçlendirmek birlik beraberlik ve kardeşlik içinde yaşanılabilir bir ülke olduğumuzu, Millet olarak kenetlendiğimizde imkansızı, iman gücü ile başarmış olduğumuz tarih boyunca delilleri ile ıspatlıdır.

Biliyor musunuz neden Yüz yıllık hasret diye nitelendirdik Osmanlı Turan Teşkilatı’nı..?

Çünkü her şey aslına rücu eder.

 Osmanlı imparatorluğumuzun sancağı altında hilafetle yönetilirken, var olan tüm renklerin adaletle yönetiliyor olması, coğrafyanın sürekli gelişmesi bu kadar çok MİLLETLERİN bu sisteme tabi olup sahip çıkması küresel dengeleri alt üst etmiş ve bunun önlemini alıp saldırıya geçmeleri böl parçala yok stratejileri 180 yıldan fazla sürmüştür.

O yüzden geçen yüz yıla baktığımızda, bizimde şahit olduğumuz ve bizatihi mağduriyetler yaşadığımız mevcut entegre sistemin ülkemize ve milletimize ait bir sistem olmadığını geçte olsa anlamış ve bunun karşısında milli ruha sahip bir oluşumun Osmanlı Turan Teşkilatı olacağına kanaat getirerek hareketimizi başlattık Elhamdülillah..!

Anadolu’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın asırlar boyu ortak değerler noktasında birbirine saygı duyup, sahiplenip ve kenetlenmeyi şiar edinmeleri, bu necip milletin kolay lokma olmayacağının göstergesi olmuştur.

Bu yapılan zulümleri görüp seyirci kalmak bizlere yakışmaz. Çünkü milletimize bu saçma düşünceyi yıllarca empoze etmeye çalıştılar, neymiş efendim bu milleti senmi kurtaracaksın, yok devletin malı deniz yemeyen keriz mantığı ile toplumla devlet arasında bir soğukluk oluşturmaya çalıştılar Hatta Devleti öcü gibi gösterip milleti devlete karşı düşmanlaştırma politikası bile geliştirdiler. Hal böyle olunca bizler duyarsız kalmayıp, önce çevremizi sonrada ülkemizi karış karış dolaşarak oynanan oyunları bozmaya yönelik, Osmanlı Turan Teşkilatı hareketi başlattık. Bu hareketimizin kısa sürede toplum nezdinde kabul görmesi, safımızın günden güne kalabalıklaşması, bizleri daha da cesaretlendirdi. Milletimizin siyasi, stk, veya farklı bir oluşum arayışındayken kendimizi davamızı halk dili ile anlatarak, vaad vermeden umut tacirliği yapmadan, siyaset üstü bir anlayışla milletimizin teveccühünü aldık.

Yola çıkarken Bizdeki temel anlayış şöyleydi; sahip çıkmadığın her fert, topluma karşı potansiyel suçlu ve risk olarak karşımıza konulmaktadır. O yüzden dini, dili, rengi, etnik kökeni ne olursa olsun, bu vatan topraklarında ortak değerleri paylaşıyor ve aynı kimlikle ay yıldızlı al bayrak gölgesinde varlık gösteriyorsak, bizi birbirimize kırdıracak, ayıracak, ötekileştirecek, zihniyet ve güruhlara fırsat vermeden birlik ve beraberliğimizi korumamız  yekvücut olmamız gerektiği hususuna sımsıkı sarılıp, bu şekilde siyonizme hizmet edenlerin uşaklık yapanların cennet vatanımızdan def olup gitmelerini sağlayabiliriz.

 

Yatan sivil toplum kuruluşları, uşaklık eden siyasi otoriteler, Ruhunu 1 dolara satmış sözde din tacirleri ve cemaatlerin, bu ülkeyi kölelik yaptıkları küresel güçlere peşkeş çekmelerine izin veremeyiz. Bu şerefli milleti sömürülmesine seyirci kalamayız. Batı emperyalizmine olan özentiyi ortadan kaldırıp, özümüze dönmemiz gerektiğini ifade ederek, tekrar o batıl zihniyetin bizlere özenmesini sağlamalıyız. Çünkü onlar bize ait olan yaşam yönetim ve idare sistemini bizden çalarak, yapay ve entrika dolu sistemi bize yedirmeye çalıştılar yıllarca...

Osmanlı Turan TEŞK. Başk. ŞAHİN ÇELİK: Misyonumuz;  Anadolu’da var olan tüm renklerin, Ay Yıldızlı Al Sancağın altında Hak’ın rızası Devletimizin kanunları, Milletimizin birlik ve beraberliği için gönüllülük esası ile yola çıkan gerçek Vatan evlatlarının başımızın üstünde yeri var şiarına sahip, Tarikat cemaat gibi oluşumlardan uzak, siyaset üstü bir anlayışla evrensel bir bakışla ne olursan ol yine gel anlayışına sahip bir sivil toplum kuruluşudur.

Kuruluş tarihimiz : 04-18-2017

Tandoğu Yazıcı: kaç ilde teşkilatınız  örgütlendi başkanım

Osmanlı Turan Teşkilat  Başkanı Sayın ŞAHİN ÇELİK: , 7 bölge 60 il 10 ilçe 8 ülke temsilciliği genel merkezimiz Ankara da diyen Şahin Çelik Siyaset üstü bir kurumuz. Osmanlı Turan Teşkilatı Herhangi bir siyasi Otoritenin arka bahçesi değildir. Hak’ın rızası devletin kanunları milletin birlik beraberliği Temel esaslarımızdır. Osmanlı Turan Teşkilat Başkanı Sayın ŞAHİN ÇELİK Yaklaşan Kurban Bayramımız Türk  İslam ve alemine mutluluk huzur barış getirmesini temenni ederek Türk Milletimizin bayramını kutluyorum. Dedi.

 

Haber : Tandoğu Yazıcı

İPEK YOLU HABER ÇANAKKALE

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz