İpek Yolu Haber Ajansı

PİYANİSTİ ÇOCUK OLAN VE MİLLİ EĞİTİME BAĞLI OLAN TEK ÇOCUK KOROSU DİNLEYİCİLERLE BULUŞTU

PİYANİSTİ ÇOCUK OLAN VE MİLLİ EĞİTİME BAĞLI OLAN TEK ÇOCUK KOROSU DİNLEYİCİLERLE BULUŞTU

PİYANİSTİ ÇOCUK OLAN VE MİLLİ EĞİTİME BAĞLI OLAN TEK ÇOCUK KOROSU DİNLEYİCİLERLE BULUŞTU


Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinatörlüğünde başlatılan, İlkokul 4.Sınıf, Ortaokul 5 ve 6. Sınıf öğrencilerinden oluşan “Yalova Çocuk Korosu’’ Konseri Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleşti.

Konsere Valimiz Sayın Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tosun, Bakanlık Maarif Müfettişi Kamer Özdemir, protokol üyeleri ve veliler katıldı.

Öğrencilerimizi çift kanatlı yetiştirme noktasına dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tosun; “İki tane gayretli öğretmenlerimizi öğrencilerimiz için hafta sonlarını harcayarak oluşturmuş olduğu koroyu izledik. Gerçekten çok mutluluk verici ve onore edici bir durum. Amacımız sadece çocuklarımızın akademik başarısı değil sporda, sanatta, kültürel etkinliklerde var olan bir nesil vatanına milletine bayrağına bağlı bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz. Ben çocuklarımızı kutluyorum. Öğretmenlerimizi kutluyorum ve velilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Piyanisti Çocuk Olan ve Milli Eğitime Bağlı Olan Tek Koro”

Müzik öğretmeni Şeyda Zaman; “Koromuz her yıl bünyesine yeni öğrencileri katarak büyümektedir. Aynı zamanda piyanisti çocuk olan ve Milli Eğitime bağlı olan tek korodur. Aynı zamanda bu başarıyı elde etmemizde yanımızda olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen il milli eğitim müdürümüz ali tosuna huzurlarınızda teşekkür ederim.” dedi. 

Koronun piyanistliğini, İbn-İ Sina Özel Eğitim Ve Uygulama Merkezi 8.sınıf öğrencisi İrem Fitoz yapmaktadır.

Koro Ibn-i Sina Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müzik Öğretmeni Şeyda Zaman ve Emekli Müzik öğretmeni Taşkın Arık yapmaktadır.



MEHMET MUSTAFA DOGAN
İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz