İpek Yolu Haber Ajansı

PAZARCI ESNAFINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

     Muğla’nın Milas  ilçesinde, semt pazarlarında tezgah açan esnaf, ihtiyaç sahipleri için ücretsiz sebze ve meyve paketi bağışında bulundu. Pakette domates, biber, patlıcan,  elma ve portakal gibi sebze ve meyveler yer aldı.

    Milas’ın çeşitli mahallelerinde  kurulan semt pazarında Esnaflık yapan manavlar  dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarının gidermesi için Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ücretsiz sebze ve meyve  paketi ulaştırdı. Milas  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri paketleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

     Milas  Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Karatoprak, "Milas’ta tezgah açarak ekmeğinin peşinde olan 8 pazarcı esnafımız örnek bir projeye imza attı. Esnafımız, dar gelirliye yönelik hazırlanan  sebze ve meyve paketlerini bizlere iletti. Bizlerde ilçemizde ki dar gelirli ailelere ulaştırdık. Bu yaşadığımız zor süreçte esnafımız milletimizin gönlünün ne kadar zengin olduğunu bir kez daha gösterdi.Ben kendilerine teşekkür ediyorum.Bu tür yardımlar geldiği sürece bizde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam edeceğiz." dedi.

HABER: OSMAN ACAR

İPEKYOLU HABER MUĞLA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz