İpek Yolu Haber Ajansı

İPEKYOLU HABER AJANSI İSTANBUL TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI


 
"ŞİİR HAVASINDA  BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ"

Marmara bölge müdürü Özkan Guli önderliğinde düzenlenen toplantıya istanbul bölge müdürü Necat Dürümlü, İpek yolu haber ajansı temsilcilerden sorumlu müdür yardımcısı Fırat Zurlu, İstanbul temsilcilerden Yunus Dere, İstanbul temsilcilerden Enes Çadırcı’nın katıldığı toplantıda, ipek yolu haber ajansının İstanbul’da ki  oluşum ve planlama konusunda ki fikirler belirtildi.

"İPEK YOLU HABER AJANSI İSTANBUL’DA MARKA OLACAK"

Yapılan toplantı da ajansımızın, İstanbul teşkilatlanma konusunda ki fikirler not edildi. Alınan kararların ilerleyen süreçte hayata geçirilerek İstanbul’da ajansımızın daha çok kişinin faydalanması için programlar ve etkinlikler düzenlenecektir.

Toplantı sırasında, valilik, kaymakamlık ve hatrı sayılır dernekleri daha sık ziyaret edilerek gerekli haberleri ajansımızın aracılığı ile yayılmasına katkı sağlanacaktır.

"YENİ TEMSİLCİLERİMİZİ TANIDIK"

İpek yolu haber ajansı bünyesine yeni katılan Yunus Dere ve Enes Çadırcı muhabbetimizi daha yakından tanıma fırsatımız oldu. 

*YENİ KARARLAR ALINDI*

Ajansımızın bünyesinde İstanbul müdürlerimiz ve temsilcilerimiz daha etkili ve marka olma yolunda daha emin adımlar atmak için aylık görüşmeler sağlanacağı kararı alındı. İpek yolu haber ajansı davet edildiği resmi dairelere aylık ziyaretlerin ekip olarak yer alacağı belirtildi. Alınan basın kartları ajansı politikası içersinde nasıl kullanılacağı ve hangi alanlarda kullanılması gerektiği ile ilgili uzun ve açıklayıcı bilgiler verildi.

 İpek yolu haber ajansı olarak, aramıza katılan Yunus Dere, Enes Çadırcı temsilcilerimize yeni iş hayatlarına başarılar dileriz. Misafirperverliğinden dolayı Marmara bölge müdürü Özkan Guli ve İstanbul bölge müdürü Necat Dürümlü müdürlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.



HABER: FIRAT ZURLU
İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz