İpek Yolu Haber Ajansı

Prof. Dr. Berna Şanlı: Türk dermatoloji uzmanları dünya çapında sayılı hekimler arasında

Prof. Dr. Berna Şanlı: Türk dermatoloji uzmanları dünya çapında sayılı hekimler arasında

Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Berna Şanlı, “Dünyadaki estetik trendler arttıkça ülkemize olan talep daha da artıyor. Türk dermatoloji uzmanları dünya çapında sayılı hekimler arasına giriyor” dedi.

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen Ulusal Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Kongresi Antalya’da başladı. 900 kişinin katıldığı ve beş gün sürecek kongrede, dermatoloji ve medikal estetik konuları masaya yatırılıyor.

Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Derneği tarafından bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen Ulusal Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Kongresi, 580’i alanında uzman dermatoloji uzmanı olmak üzere 900 kişinin katılımıyla başladı. Antalya’da düzenlenen kongrede dermatoloji ve medikal estetik alanlarında faaliyet gösteren 80 firma da stant açarak ürün ve hizmetlerini tanıttı. Kongre 9 Ekim Pazar gününe kadar sürecek.

Prof. Dr. Şanlı: Ülkemizde yapılan dermatolojik işlemler tüm dünyada hayranlıkla izleniyor

Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Derneği Başkanı Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Berna Şanlı kongre hakkında şu bilgileri verdi:

“Bu yıl kongreye ciddi bir katılım aldık. Hem sektörden hem de uzmanlar yoğun ilgi gösterdi. Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz kongrenin bu yıl ikincisini yapıyoruz ve bu geleneksel bir şekilde önümüzdeki onlarca yıl devam etmesi için çalışacağız. Bu kongre sayesinde tecrübeleri ile sektöre yön veren dermatoloji uzmanları, genç dermatoloji uzmanlarına bilgilerini ve tecrübelerini aktaracaklar. Bu da bizim için en büyük motivasyon kaynağı. Ayrıca dünyadaki estetik trendler arttıkça ülkemize olan talep daha da artıyor. Türk dermatoloji uzmanları dünya çapında sayılı hekimler arasına giriyor. Yine ülkemizde yapılan dermatolojik işlemler tüm dünyada hayranlıkla izleniyor.”

Öte yandan genç dermatoloji uzmanlarına seslenen Prof. Dr. Şanlı, “Meslekte yeni olan gençlerimiz hem dermatoloji hem de estetik anlamda kendilerini çok iyi yetiştiriyorlar. Her zaman bize kulak versinler. Pırıl pırıl bir nesil geliyor” dedi.

Kongre Başkanları: Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz

Kongreye ev sahipliği yapan Kongre Eş Başkanları Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Erbil ve Dermatoloji Uzmanı Prof. Dr. Gonca Gökdemir, kongreye katılım ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Kongrede 80 konuşmacı yer alıyor. 17 özel oturum, 20 roundtable ve bilimsel program gerçekleşecek. Kongrede yoğun bir program uyguluyoruz. Yoğun katılım ve ilgi kongre heyeti olarak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Tüm katılımcılarımıza, konuşmacılarımıza ve kongreyi destekleyen sponsorlarımıza teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

 


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz