İpek Yolu Haber Ajansı

Süperstar Ajda Pekkan, Barış Pınarı Harekatın’dan dolayı Gaziantep’te yapacağı konseri ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

Bir gün önce İzmir’de sahneye çıkan Süperstar Ajda Pekkan, Barış Pınarı Harekatın’dan dolayı Gaziantep’te yapacağı konseri ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, oturan insanlar ve açık hava


 Pekkan’ın bu kararı sosyal medyada tepki çekti.Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye Milli Ordusu (SMO) ile birlikte başlattığı Barış Pınarı Harekatı’dan sonra birçok ünlü isim konserlerini iptal ettiğini ya da ileri bir tarihe aldığını duyurmuştu. Milli birlik ve beraberlik duygusunun yüksek yaşandığı şu günlerde bir paylaşım da Süperstar Ajda Pekkan’dan geldi. Pekkan, sosyal medya hesabından Gaziantep’te yapacağı konserini ertelediğini duyurdu.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

İZMİR’DE KONSER VERDİ GAZİANTEP’TEKİ KONSERİNİ ERTELEDİ

Bir gün önce İzmir’de konser veren ve sahnede Mehmetçik için dua isteyen Pekkan’ın Gaziantep konserini ileri bir tarihe ertelemesi dikkat çekti.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, çocuk ve açık hava

İLERİ TARİHE ERTELEDİ

Süperstar Instagram hesabından, "Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde, 19 Ekim Cumartesi Akşamı, gerçekleştirilmesi planlanan Gaziantep konserimi ileri bir tarihe ertelediğimizi siz sevenlerime bilgilendirmek isterim." ifadelerini kullandı.

KORKTUĞU İDDİA EDİLDİ

Pekkan’ın bu kararı ise sosyal medyada tepkiye sebep oldu. Çoğu kullanıcı Süperstar’ın Gaziantep’te konser vermekten korktuğunu iddia etti.

 
 


HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz