İpek Yolu Haber Ajansı

SİYASET VE İŞ DÜNYASI NİKAHTA BULUŞTU


 

 

Gaziantep İl Başkanlığını yapan İhsan Kaya’nın matamatik öğretmeni  kızı Esma  ile Nuri bay’nın Birleşim uzmanı oğlu Barış Bay Şahinbey Belediyesi Kongre ve Sanat Merkezi Şehreküstü salonunda düzenlenen muhteşem törenle nikahları kıyıldı.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Nikaha, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, BBP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu,Büyük Birklik Partisi Gaziantep İl Başkan Vekili Orhan Kızılaslan, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Berk, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Latif Karadağ, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erdem Güzelbey, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Teymur, Ana Vatan Partisi İl Başkanı Vakıf Demir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı  Abdulkadir Gozegir ,İpekyolu haber ajansı yönetim kurulu başkanı Ali Duysak, İstanbul, Gaziantep ve bölge illerinden yaklaşık  1000 Kişi katıldı. Kaya gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.Nikah gelin ve damadın tebrikleri kabulü ve hatıra resimlerin çekilmesi ile son buldu.

Bir 1 kişi ve iç mekan görseli olabilirBir 1 kişi görseli olabilir

 Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı ’A REDMI NOTE 8T QUAD CAMERA’ görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilirBir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 4 kişi, sakal, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir Esat Erbil ve Vakıf Demir dahil 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir


BİZDE İPEKYOLU HABER OLARAK  BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR DİLERİZ

 

 

HABER: SÜMEYYA TURAN

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz