İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİNDE BAĞLAMA ÖĞRENİYORLAR


 Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi'nde bağlama eğitimi alan öğrenciler kendilerine sunulan imkânlardan dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ettiler.

 Gençliğe ve eğitme verdiği önemle Türkiye'de örnek gösterilen belediye haline gelen Şahinbey Belediyesi, Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi'nde geleceğin bağlama ustalarını yetiştiriyor.

ÖĞRENCİLERİMİZE SAYISIZ İMKÂNLAR SUNUYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için her çeşit imkânın sağlandığını belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak, öğrencilerimizin sosyal tesislerimizde kendilerini geliştirebileceği birçok kurslar açarak hizmete sunuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendire bileceği gitar ve bağlama kurslarımız deneyimli hocalarımız eşliğinde hizmet veriyor. Bu amaçlar ve uygulamalar doğrultusunda ülkemizin geleceği için bu çalışmalara hız kesmeden devam etmeyi ve örnek olmayı hedefliyoruz." dedi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi'nde bağlama eğitimi alan öğrenciler yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, "Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun sayesinde yaz tatilimizi gençlik merkezimizde dolu dolu geçiriyoruz. Bağlama kursuna sevdiğimiz için geliyoruz. Kültürümüzü yansıtan bağlamayı öğrenerek, bizden sonraki nesillerde taşımak istiyoruz" dediler.

 HABER NAZMİYE GÜLMÜŞ

İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz