İpek Yolu Haber Ajansı

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.


 

Başkan Akgül mesajında, “15 Temmuz; karanlık gecenin, aydınlık sabahında milletimizin birlik ve beraberliğiyle tarihe kazıdığı kahramanlık destanının adıdır. Tarihi şan ve şerefle dolu milletimiz 15 Temmuz gecesi Kahraman ordumuzun içine yuvalanmış işgalcilerin hainliklerine karşı namus ve şeref müdafaasını hiç çekinmeden ve korkmadan gerçekleştirmiştir. 

  

15 Temmuz’da teslimiyete, bağımlılığa, boyunduruğa ve acziyete en cesur karşılık yüce milletimiz tarafından verilmiş; Bu çağ dışı darbe girişimine farklı düşünceden toplumun bütün kesimleri; siyasi partiler, sendikalar, sivil toplum kuruluşları, medya ve iş dünyası kararlılıkla karşı koymuşlardır. 

 

Egemenlik haklarımızı engellemeye kalkışanlara 15 Temmuz şuuruyla, çelik gibi bir iradeyle ve misliyle mukabele edeceğimizi hiç kimse hatırından çıkarmamalıdır diyen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “ Yüce Milletimizin varlığının en büyük güvencesi, milli birlik ve beraberlik ruhumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle;  aziz milletimizin sağduyusuyla perçinlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Cenab-ı Allah (C.C.) Türk milletine bir daha böyle karanlık geceler yaşatmasın” ifadelerini kullandı. 



HABER: NURİ GÜLER

İPEK YOLU HABER SAMSUN

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz