İpek Yolu Haber Ajansı

TÜRK-ARAP MEDYA TEMSİLCİLERİNİ KENTİMİZDE AĞIRLADIK


Yalova Belediyesi ve Yalova Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettiği Türk-Arap Medya Derneği Türkiye temsilcileri buluşması Yalova’da gerçekleşti.

Ülkemizde görev yapan Ortadoğu, Afrika ile Avrasya yazılı ve görsel basının 40 temsilcisi (Türk Arap Medya Derneği) Yalova Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği programda bir araya gelerek kentimizi tanıma fırsatı buldu. Başta Mustafa Kemal Atatürk’ün kentimize en büyük mirası olan Yürüyen Köşk olmak üzere, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü içerisinde bulunan Geofit Bahçesi, Termal, Delmece Yaylası, Dipsiz Göl, Kent Ormanı ve Sudüşen Şelalesi gibi kentimizin tarihi ve turistlik yerlerini gezdiler.

Kentimizin tanıtımında rol oynayacak olan önemli lokasyonları ziyaret eden fotoğraf ve video çeken basın temsilcileri, akşam organize edilen programa katıldı. Düzenlenen programa Yalova Valisi Muammer Erol, Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıduman, Fatih Şahin, Bahaddin Erbay, Volkan Dadaloğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali, Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı’ndan Fatih Öke, Türk Arap Medya Derneği Başkan Yardımcısı Gazeteci Atilla Bayramoğlu ve 40 basın mensubu iştirak etti. Programda Yalova’nın tanıtımını içeren slayt gösterisi katılımcılara izletilirken, program sonunda Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, Türk Arap Medya Derneği Başkan Yardımcısı Atilla Bayramoğlu’na Yürüyen Köşk’ün fotoğrafının yer aldığı plaketi takdim etti.



HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 

İPEK YOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz