İpek Yolu Haber Ajansı

TÜRKİYE İTTİFAKI HALKIMIZIN ADALETİ İÇİN GELİYORUZ.

Türkiye ittifakı 21 Ocak 2023’ Cumartesi günü 13.30 ile 17.00 saatler arasından. Sakarya’da/ Sen otel de toplantı Salonunda Türkiye konuşuyor isimli pogramda bir araya gelen 14’ siyasi Parti Genel Başkanı ve teşkilatlarıyla Türkiye İttifakı’nı gerçekleştirdi.



 

Kürsüde konuşmacı Türkiye İttifakı Türkiye Konuşuyor toplantı Açılışında Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin kuruluşundan bugüne kadar Vatan için canını feda eden tüm aziz Şehitlerimize tüm gazilerimize minnetlerimizi göstermek adına 1 dakikalık saygı duruşundan ardından  istiklal marşına Davet edildikten sonra sırayla Genel Başkanları sırayla tanımını gerçekleştirdi.

 

Türkiye İttifakında yer alan  14" siyasi Parti ve Genel Başkanlarının isimleri şöyle."

 

1. Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı. Bedri Yalçın.

2.Adalet Birliği Partisi Genel Başkanı. İrfan Uzun.

3. Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser.

4.Tek Partisi Genel Başkanı Ahmet Özal.

5. Büyük Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Durmaz.

6.Güç Birliği Partisi Genel Başkanı. Ali Karnap.

7.Osmanlı Partisi Genel Başkanı. Habip Geleş.

8.Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı.

9.Yeni Yol Partisi Genel Başkanı. Hasan Güral.

10.Bağımsız Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı. Hakkı Kargın.

11.Umut Partisi Genel Başkanı Abdülkadir Bozkurt.

12 Merkez Partisi Genel Başkanı Abdülkadir Karslı.

13.Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan.

14. Milli Partisi Genel Başkanı Muhammet Uzun.

 

Türkiye İttifakı Türkiye Konuşuyor isimli pogram toplantın da  ( BTP ) Genel Başkanı Hüseyin Durmaz Konuşmasında."

"Türkiye İttifakı Meşalesini ilk olarak Sakarya’dan yakıyor’ dedi.

 

Türkiye İttifakı Türkiye Konuşuyor toplantısı 14 Parti Genel Başkan ve İl Yöneticilerinin katılımı ile Büyük Türkiye Partisi ( BTP ) Sakarya İl Başkanlığı ev Sahipliğinde "Sen otelde gerçekleştirdi.

BTP Sakarya İl Başkanı Atilla Köse yaptığı konuşmasında. Sakarya’nın sorunlarını biliyoruz. Sorunları çözümleri de bizde İl genelinde Birinci parti olacağız. Büyük Türkiye Partisi ile Sakarya bambaşka bir yer olacak.

Projelerimiz hazır.İl Yönetimi olarak  İlçe Başkan ve yönetimleri ile uyum içinde çalışacağız.

Değerli Vatandaşlarımızla birlikte İlçelerimizi hak ettiği değere kavuşturacağız. Bugün burada 14. Partinin Genel Başkanları ile Türkiye İttifakı tüm Kamuoyuna ilan edilecek. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun.dedi.

 

Yılmaz Gülümser Türkiye ittifakı "Adalet için Geliyor."

 

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Konuşmasında.

Türkiye Cumhuriyetimizin Aziz milletimize saygı ve şükranlarımı  selamlarımı sunuyorum.

Bize bugüne kadar anlamları sağlayan Yüce Rabbimize şükürler olsun bizleri bu Vatanı Armağan eden  Başta olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları saygılarımı şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye İttifakı Cumhuriyeti için büyük İttifak olan Türkiye ittifakı kuruluş felsefesinde Türkiye Cumhuriyeti güvencesinde Türkiye Cumhuriyeti bir sigortası ve Türkiye Cumhuriyetimizin güvendiği bir limanı olarak değerlendirelim.

Birbirinden değerli Genel Başkanlarımızın beraber Türkiye İttifak içerisinde olmak büyük gurur duyuyoruz. Bizler olarak Biz biliyoruz ki. Anadolu da ve uluslar arasında Arenada da ses getireceğiz. Çünkü Türkiye Cumhuriyetimiz’de bir güvence bir umut, bir ışık bir Adalet bir huzur ortamı yaratmak için her birbirinden değerli farklı ideolojilerin de olsa da tek kaygısı Vatan millet Türkiye Cumhuriyeti bayrak, ezan,  herkes burda bir araya gelmiştir. Bizler bütün değerli Genel Başkanlarımızda aynı çizgimiz de olduğumuz üzerinde biz kardeşlik çizgisinin üzerinde ilerliyoruz. Tek vücut olup yurt dışında dış mihralarda onlarla beraber dağılı bir şekilde mücadele  edip olacağız. Türkiye Cumhuriyetimizin aziz Türk olduğumuza yapılan kumpaslar islam dininde yapılan saldırılar Tek vücut olup mücadele etmeye devam ediyor olacağız. Şahsıma Yılmaz Gülümser olarak Vatan Severler Partisi olarak ve görev sorunluk almaktan onur duyuyorum. Türkiye İttifak olarak aziz Türkiye Cumhuriyetimizin Emrindeyiz. Herkese saygıyla selamlıyorum.dedi.

 

 

HABER: SEVİM ULUSAM

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz