İpek Yolu Haber Ajansı

Türkiye Beyazay Derneği’nden Hayırlı Olsun Ziyareti


 

 

Türkiye Beyazay Derneği Yalova Şube Başkanı Fatih Olğun, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Öğrenciler, İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’u makamında ziyaret etti

 

Ziyarette, ilk tiyatro oyununun 15 Temmuz’da başladığını ve 23 tiyatro gösterisi yaptıklarını ifade eden Beyazay Derneği Yalova Şubesi Başkanı Fatih Olğun, “Tiyatro ile kaynaştırma öğrencimizin raporu kaldırıldı, iyileşti. Tiyatro oyununun, alkış almanın özgüveni geliştirdiğini, kaynaştırma öğrencileri üzerinde olumlu etkisi olduğunu bu öğrencimizde görmüş olduk” ifadelerini kullandı.

 

“Firâk-ı feryada mâbadi olan şeye aşk derler” sözüyle aşkın insanı yürüttüğünü ifade eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Abdülaziz Yeniyol; “Siz de bu işi aşkla yaptığınız için başarı elde etmişsiniz. Yaptığınız aktivitelerle öğrencinin gelişmesine vesile olmuşsunuz. Maşallah! Hz. Mevlana’nın dediği gibi “Aşkla aşkın birleşmesi akıl; akılla aklın birleşmesi de sevgidir. Her şeyin nirengi noktası sevgidir. Sevgi olunca her şey yoluna girer. Nefret, kin, haset gibi… Nefreti sevgiye dönüştürme marifetinin bileyici taşı, yapıcısı sevgidir. Siz bunu başarmışınız, tebrik ederim. Hem zihne hem de gönüle nakşettiğiniz hizmetlerinizde her zaman yanınızdayım. Benim kapım her zaman açık, 24 saat bana ulaşabilirsiniz, her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

 

El emeği hediyeyi ve çiçeği veren öğrencilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, misafirlere hayırlı olsun temennileri ve dilekleri için teşekkür etti.




HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 

İPEK YOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz