İpek Yolu Haber Ajansı

Tarkan, 2019'da ilk defa ‘Yılın Babası Ödülü'nü alacak.

 

Bugüne kadar çok sayıda ödüle layık görülen ünlü sanatçı Tarkan, 2019'da ilk defa ‘Yılın Babası Ödülü'nü alacak.

 

Geçtiğimiz sene baba olan Megastar Tarkan'a, bu sene ‘Yılın Babası' Ödülü veriliyor. Türkiye genelinde engellilerin oylarıyla belirlenen ‘3. OnurAkayMedya Yılın Ödülleri, bu sene Nilay Dorsa'nın sunumu ile 3 Nisan 2019 Çarşamba günü, Zeytinburnu Kültür Merkezi'nde sahiplerini bulacak.

 

Engellilerin verdiği oylarla Tarkan'a Yılın Babası Ödülü, MS hastası oğlu olan Safiye Soyman'a Yılın Annesi Ödülü ve ünlü sanatçı Ayşe Mine'ye ise ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü' layık görüldü. Cengizhan Sönmez, Umut Akyürek, Tuğba Özay, Nilay Dorsa, Gülşah Sönmez, Murat Seçkin, Özcan Beylan, Muharrem Erdemir, Recep Osman Erdoğan, Serdar Kurtuluş ve Onur Akay'dan oluşan jüri üyeleri, kategoriler için önerilerini Engelliler Gençlik Komisyon Başkanı Serdar Kurtuluş'a teslim etti.

 

ENGELLİLERİN MANEVİ ABİSİ SEÇİLDİ!Ses sanatçısı Onur Akay'ın İmtiyaz Sahibi olduğu OnurAkayMedya'nın 6. yaş gününde, Bakırköy'de bir AVM'de bir araya gelen jüri üyeleri, yemekten sonra pasta kesti ve sadece 3 kategorinin belli olduğunu, diğer kategorilerin ise 3 Nisan'da açıklanacağını söyledi. Gazetecilere konuşan Nilay Dorsa, "Geçen sene ödül almıştım, bu sene ise jüri üyesi ve sunucu olarak bu projede yer alıyorum. Ayrıca engellilerle ortak yapılan bir proje olması benim için çok değerli." dedi. Engelliler, ayrıca Onur Akay'ı ‘Engellilerin Manevi Abisi' seçti ve plaketini takdim etti.

 

Haber: ALİ DUYSAK

 

İPEKYOLU HABER  MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz