İpek Yolu Haber Ajansı

TARSUS’TA İLK KEZ İŞ SAĞLIĞI SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLECEK


Tarsus Belediyesi tarafından, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hacettepe Üniversitesi ve Kent Konseyinin iş Birliğinde "Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları Sempozyumu" gerçekleştirilecek.

Türkiye’de artan iş kazalarına dikkat çekmek için düzenlenen, “Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları Sempozyumunda" İş Sağlığı ve Güvenliği açısından toplumu eğitmek, yetkilileri ve ilgili herkesi uyarmak ve bu konuda farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

Yarın Tarsus Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilecek olan ve gün boyu sürecek olan sempozyum programında gerçekleşecek paneller şu şekilde; İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Gelişmeler, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Naci Yıldız tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Bazı Temel Uygulamalar, Yerel Yönetimlerde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama Örnekleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Belediyesi, Erdemli Belediyesi, Kamu Aracılığı ile İş sağlığı ve Güvenliği Hizmet Sunumu Örneği ve Kamuda İş Sağlığı ve Güvenliği - Güçlükler ve Öneriler.

Programın sonlarına doğru ise Evde, İşte, Trafikte Güvenlik Fotoğraf Yarışması sonuçları ve ödül töreni ile konuklara katılım belgesi verilecek.



HABER: FATMA ÖZGER BİLĞİÇ

İPEKYOLU HABER MERSİN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz