İpek Yolu Haber Ajansı

Terme’de örnek fırınlara teşekkür belgesi

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Zabıta Müdürlüğü’nün yürüttüğü denetimler sonucunda tüketiciye güvenilir gıda ulaştırmada gayretle çalışan fırınlara ’Teşekkür Belgesi’ takdim etti.


Terme Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki fırınlarda gramaj, hijyen ve ruhsat denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Zabıta Müdürlüğü’nün yaptığı denetimler sonucu tarifede belirlenen gramaj değerlerine gösterilen önem ve hijyen şartlarının uygunluğu ile tüketiciye güvenilir gıda ulaştırmada gayretli çalışarak farkındalık oluşturan fırınlara Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından ’Teşekkür Belgesi’ verildi.

 

AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK

 

Amaçlarının farkındalık oluşturmak olduğunu ifade eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Ekiplerimiz, fırınların sağlık şartlarına uygunluğu, ekmeklerin gramajı, hijyen kuralları, iş yeri ruhsatları konusunda eksiklikler bulunup bulunmadığını yaptığı rutin denetimlerle sürekli kontrol ediyor. Denetimlerde eksikleri olan fırınları uyararak, mevzuat çerçevesinde gerekli işlemleri uyguluyoruz. Terme Belediyesi olarak bir farkındalık oluşturmak istedik. İyiyi örnek göstermeyi amaçladık. Hijyen kurallarına ve tarifede belirlenen gramaj şartlarına riayet eden fırınlarımıza zabıta Müdürlüğümüz tarafından bir teşekkür belgesi hazırlayarak, hemşehrilerimize güvenilir gıda ulaştırmada gayretle çalışan fırın işletmelerimize takdim etmek istedik. Üretimlerinde hassasiyet gösteren tüm işletmecilerimize ve ustalarımıza teşekkür ediyoruz. " dedi.

 

DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK

 

Denetimlerin gıda güvenliği ve halk sağlığı açısından sürekli devam ettiğini vurgulayan Başkan Kılıç, "Tüketiciye güvenilir gıda ulaştırmada gayret gösteren işletmelerimize bu belgeleri vermeye devam edeceğiz. Tüketicilerimizi korurken, işini layıkıyla yapan işletmeleri ödüllendirmeyi sürdüreceğiz." dedi.

 

 

 

HABER: NURİ GÜLER

İPEK YOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz