İpek Yolu Haber Ajansı

Uzman çavuş Mehmet Hınız tartıştığı eşini vurdu

Olay, Erzurum’un Aşkale ilçesinde dün saat saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Aile içi şiddet ve yaralama ihbarı alan polis, olay yerine gittiğinde bir erkek, ekip otosunu durdurarak görevlilere eşini silahla yaraladığını söyledi.


 Ekip, uzman çavuş olduğunu öğrendiği Mehmet Hınız’ı gözaltına aldı. Eve giden ekipler, yaralı kadının komşuları tarafından hastaneye kaldırıldığını öğrendi. Eşi tarafından bacaklarından ve karnından vurulan ve bir kurumda güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirlenen Gülcan Hınız, Aşkale Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ameliyatla vücudundan 4 kurşun çıkarılan Hınız, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Tedavisi devam eden Hınız’ın hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Emniyette yapılan sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Hınız’ın ifadesinde, "Eşimle yaklaşık 5 yıldır evliyiz ve bir de erkek çocuğumuz var. Eşimle evlilik boyunca sık sık tartışırız. Sebebi ise genelde eşimin beni küçük düşürücü ve aşağılayıcı kelimeler kullanmasından kaynaklanıyordu. Olay günü de mutfakta tartıştık ve bana boşanacağını söyledi.

Mehmet Hınız, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

HABER: AYFER TURAN

İPEK YOLU HABER ERZURUM

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz