İpek Yolu Haber Ajansı

Vali Davut Gül’ün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

 

 

 

Bugün, ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlenmesinde önemli rol oynayan işçi ve emekçilerimizin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”dür. 

En kutsal kazanç alın teri ile kazanılan helal kazançtır. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, bu güzel temayı daha da anlamlandırmaktadır. Bizler, millet olarak, işçinin, emekçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin hassasiyetine haiz bir kültürün mensuplarıyız. Dolayısı ile bizim için hem verilen emek hem de o emeğin karşılığının kimse mağdur edilmeden ödenmesi çok önemlidir.

İşçisinden memuruna, çalışanından emeklisine ve işverenine kadar toplumun bütün katmanlarını derinden etkileyen zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde emeğin ve üretimin olduğu kadar dayanışma ve yardımlaşmanın da önemi kendini fazlasıyla hissettirmektedir.

Bizim , bu zorlu günleri de tarihimizden, kültürümüzden aldığımız güçle, işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte omuz omuza, yardımlaşarak, bölüşerek, paylaşarak atlatacağımıza olan inancımız tamdır.    

Bu duygularla, Ülkemizin kalkınması ve gelişmesine büyük katkı sağlayan tüm emekçilerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü” kutluyorum. 1 Mayıs’ın alın teri ve emeğiyle Ülkemizin gelişimine katkı sağlayan, özveri ile çalışan ve üreten vatandaşlarımız arasındaki birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyor, bütün emekçilerimize ve ailelerine sağlık ve mutluluk diliyorum.




HABER: İLYAS ER 

İPEK YOLU HABER MERKEZİ

 

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz