İpek Yolu Haber Ajansı

Vali Davut Gül’ün Ramazan Bayramı Mesajı


 

“Yaza dönsün kışınız, bayramlar bayram olsun
Dert görmesin başınız, bayramlar bayram olsun
Otlar/dikenler dolsun Nemrut’ların çanına
Kolay gelsin işiniz, bayramlar bayram olsun.”

 

Sevgili hemşerilerim…

 

Bu yıl da 11 Ayın Sultanı Ramazan ayını idrak edip, tüm Müslümanlar olarak Ramazan Bayramına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri  bayrama ulaştıran Rabbimize hamdolsun.

Bayramlar gönülleri birleştirir, dargınları barıştırır, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirir. Bizler toplum olarak bayramları özlemle bekler, özenle hazırlanır, en güzel şekilde geçirmeye gayret ederiz. Geçmişten günümüze bayramlar hepimizin yüzünü gülümseten, içimizi neşeyle dolduran günler olmuştur.

Bu anlamda her ne kadar bayramı bayram gibi yaşamanın temelinde bir arada olmak, yakın komşularımızdan akrabalarımıza, hasta veya yaşlı büyüklerimizden şehitlerimizin değerli ailelerine, mümkün olan herkesi ziyaret ederek gönüllerini almak ve bayram sevinçlerine ortak olmak varsa da maalesef bu Ramazan Bayramında da bu güzellikleri uzaktan iletişimle sağlayacağız.

Bu nedenle siz değerli Gaziantepli hemşerilerimden bayramdan sonra bu tür sınırlamalara ihtiyaç kalmaması ve gelecek bayramın da bu şekilde yaşanmaması için sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak olan süreçte kurallara uymanızı rica ediyorum. Kalplerimiz birlik ve beraberlik içerisinde attığı sürece mesafelerin hiçbir önemi bulunmamaktadır.

Bu duygularla Ramazan Bayramının başta tüm insanlığa, İslam âlemine, Ülkemize ve İlimize hayırlar getirmesini ve dünyamızın bu virüsten kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Allah tan niyaz ediyorum. Sevinçte, tasada  tek vücut olabilen, karşılıklı sevgi ve kardeşlik ikliminin yaşatılması için gayret gösteren her bir hemşerimizin, İlimiz genelinde görev yapan asker, polis ve sivil tüm kamu personelimizin, basın mensuplarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde nice bayramlara kavuşmak temennisiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.



HABER: SÜEMYYA TURAN 

İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz