İpek Yolu Haber Ajansı

VATAN SEVERLER PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ETHEM ALP ÜLKEMİZİN HUZURU İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ.

Vatan Severler Partisi kurucu lideri Genel Başkan Yardımcısı Ethem Alp Basın Açıklaması. Vatan Severler Partisi olarak ülkemiz de ki bütün sorunlara kalıcı çözüm arayışında olduğumuzda Esnaflarımızın kâr marjı düşük olduğu sattığı ürünü yerine geri koymakta zorlandığı görüldü.


Bu konuda ülkemiz esnafını rahatlatacak olan esnaf destek kredileri faizi yüzdesi düşük tutularak uzun vadelerde ödeme kolaylığı sağlayarak hem devletimize vergi hemde milletimize istihdam olarak geri dönecektir.
ifade etti.

Esnaflarımızdan fedakarlık yapmalarını pandamir  zamanında istedik. değerli esnaflarımız fazlasıyla özveride ve fedakarlık içinde bu süreci Devletimizin ve Milletimizin yanında durarak birlikte atlatmada onurlu duruş sergilemişlerdir.
Şimdi.!
Yüce Türk Devletimizin Değerli esnaflarımızın yanında olması gerekmektedir bunun da yolu bellidir kredi olarak maddi olarak büyümesine yardımcı olmaya çalışmaktır. şeklinde konuştu.
Genel Başkan Yardımcısı  Ethem Alp Başkanımız da sözlerine şöyle devam etti.

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ki sorunlara kalıcı çözümler üretmek için görev verdiği için Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı  Yılmaz Gülümser çok teşekkür ediyorum. saygılarımı sunuyorum 
Sözlerini tamamladı.


HABER: AYFER KILIÇ 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz