İpek Yolu Haber Ajansı

VATAN SEVERLER PARTİSİ GENEL BAŞKAN YILMAZ GÜLÜMSER SİYASİ PARTİLER GÖREVLERİ ESNASINDA KORUNMASI SAĞLANMASI GEREKMEKTEDİR.

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Ankara İl Merkez Binasın’da basın açıklamasında şunları söyledi. Siyasi cinayetler saldırılar şantajlar tehditler artmaktadır aynı zamanda da üzeri de kapatılmaktadır.


Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde Mafya babaları suç örgütleri adi suçlular affedilip dışarı çıkartılırken Siyasi Parti Genel Başkanları ve Siyasi Parti Yöneticilerimize karşı işlenen cinayetler saldırılar tehditler karşısında mağdur bırakılmasına anlam veremiyoruz.dedi.

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ve yurt dışında yaşayan Aziz Türk Milletimizin Can mal Namus güvenliğini sağlamak Anayasal güvence altında alınarak Siyasi Parti Genel Başkanlarına ve siyasi parti teşkilatlarına verilmiştir

Siyasi partiler görevleri esnasında korunması sağlanması gerekmektedir.

Aksi taktirde!.

Suç örgütleri Siyasete yön vermeye devam ediyorsa  ülke olmaktan çıkar düzen birlik beraberlik bozulur. 

Büyük Önderimiz Atatürk’ün de dediği gibi

Türkiye Cumhuriyeti şıhlar dervişler şeyhler müritler mensuplar memleketi olamaz En doğru en gerçek tarikat medeniyet tarikatkıdır. sözünden ışık alıyoruz

Bizler Vatan Severler Partisi olarak Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin Yüce Türk Devletimizden sütün güç kuvvet asla tanımıyoruz tanımayacağız.

Yüce Türk Devletimizin gücünü Anayasal olarak uygulamaktan da geri durmayacağımız gerçeği asla değişmeyecektir.

 

 

HABER: SEVİM ULUSAM

 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz