İpek Yolu Haber Ajansı

VATAN SEVERLER PARTİSİ TURAN HAREKETİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI VAROL ESEN GENEL MERKEZ BİNASINDA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser. Genel Başkan Vekili Asuman Özdemir." Turan Hareketi Partisi Kurucu lideri Genel Başkanı Varol Esen Genel Merkez Binasında nezaket ziyaret ilgili yazılı basın açıklaması yaptı."



Genel Başkanı Yılmaz Gülümser şunları söyledi.

Turan Hareketi Partisi Kurucu lideri Genel Başkanı Varol Esen değerli bir Dava arkadaşımızdır. bilgili bir Devlet adamıdır. aktif siyasetçidir.
dedi.
Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde ve yurt dışında yaşayan Aziz Türk Milletimizin sorunlarını çözmek amacıyla yan yana geldik ve istişarelerde de bulunduk ortak kararlar almak istiyoruz.
Genel Merkez de bizlere göstermiş olduğu misafir perverliği  için çok  teşekkür ederim.
İfadelerini kullandı.

Turan Hareketi Partisi Kurucu lideri Genel Başkanı Varol Esen’ den 
Şu ifadelere yer verdi.

Vatan Severler Partisi Kurucu lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser siyasetten önce’de Türk Milletimiz ve Devletimize değerli Hizmetleri olmuş bir Dava adamıdır.
dedi.
Siyasetçi olarak’ da değerli bir Devlet adamıdır. kendisinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim başarılar diliyorum.

Bizler’ de Atatürk’ün İlkelerine bağlı bu iki değerli devlet adamlarını tebrikler ediyorum. Başarılarının artarak devamını diliyoruz.
Sözlerini tamamladı.


HABER: AYFER KILIÇ 

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz