İpek Yolu Haber Ajansı

İYİ PARTİ VE KAYI KARAKEÇELİ DERNEĞİNDEN DEMOKRAT PARTİYE ZİYARET

Demokrat parti il başkanına atanan Cahit ALBAYRAMA’a İyi parti il yönetimi ve Kayı Karakeçili derneği yönetim kurulu hayırlı olsun ziyaretinde bulundular .


Daha sonra birlikte iftar yemeği yiyen iyi parti ve Kayı Karakeçili dernek Başkanı Abdullah ALBAYRAM ve  yönetim kurulu üyesi niyazi ALBAYRAM  yönetim kurulu   daha sonra Dp. Parti  il başkanı ALBAYRAM ‘a görevinde başarılar dileyen iyi parti il yönetimi   bu tür ziyaretlerimizi sık sık yapacağız bizleri kabul ettiği için sayın il başkanım ALBAYRAM’a teşekkür ederim dedi. 

Bir 13 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Dp. Parti il başkanı ALBAYRAM ise  hem iyi parti il yönetimine  ve  hemde Kayı Karakeçili derneği yönetime  ziyaretlerinden onur duyduklarını söyledi . halkımız için  elele vereceklerini söyleyen ALBAYRAM  bu ülkenin ne durumda olduğunu çok iyi biliyoruz bu yüzden birlik zamana dedi . ALBAYRAM iyi parti il yönetimi ve Kayı karakeçili dernek yönetim kuruluna teşekkür etti. Daha sonra anı ölümsüzleştirerek hatıra resimleri çektirdiler daha sonra konuk il yönetim kurulu il binasında ayrıldılar 

 

Haber: ALİ DUYSAK

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz