İpek Yolu Haber Ajansı

YALOVA DA BİSİKLETLERİNİZ İÇİN TAMİR İSTASYONLARI HAZIR

YALOVA DA BİSİKLETLERİNİZ İÇİN TAMİR İSTASYONLARI HAZIR

Yalova’nın kent kimliğinin gelişmesinde gözle görünür çalışmalara imza atan Yalova Belediyesi, motorlu ulaşımı azaltma, bisikletli ve yaya ulaşımını ise artırma yolundaki adımlarına bir yenisini daha ekledi. Şehrin etrafını sarmaya başlayan bisiklet yollarında, kullanıma hazır, ücretsiz bisiklet tamir ve pompa istasyonları yerleştirildi.

Bisiklet ve yürüyüş yolunun 1. etabı olan doğu sahil bandında askeriye ile olan mülkiyet sorununu ortadan kaldırarak Yalova’yı sahil şeridi üzerinden Çiftlikköy’e kesintisiz olarak bağlayan Yalova Belediyesi, Sanat Sokak’tan başlayıp Safran Deresi boyunca Adnan Menderes Mahallesi TOKİ’ye kadar uzanan 2. etap bisiklet ve yaya yolundaki çalışmalarını da tamamladı.

Yalova Belediyesi yetkililerinden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın bisiklet kullanımı esnasında karşılaştığı teknik sorunları anında çözebilmeleri için bisiklet yollarımızı tamir istasyonları ile donattık. Doğu sahil bandında 2 adet, Adnan Menderes Mahallesi içerisindeki bisiklet yolunda ise 3 adet tamir istasyonu bulunuyor. Bisiklet tamir istasyonunun içinde kullanıma hazır; alyan seti, anahtar takımı, tornavida takımı, lastik söküp takmak için tekerlek levyeleri, çift başlıklı göstergeli lastik şişirme pompası, sadece bisiklet kullanımına uygun pedal anahtarı bulunuyor. Tamir istasyonumuzda sadece bisikletler değil, engelli vatandaşlarımızın arabaları ve bebek arabaları da tamir edilebiliyor” ifadelerine yer verildi.


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOGAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz