İpek Yolu Haber Ajansı

YALOVA DA RUHSATSIZ POMPALI TUFEK ELE GEÇİRİLDİ

YALOVA DA RUHSATSIZ POMPALI TUFEK ELE GEÇİRİLDİ

 

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerimizce suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde;

20.05.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 06*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan H.A. isimli şahıstan üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 5 adet fişek ele geçirilmiştir.

20.05.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce adli olaya karışan E.Ç. isimli şahsın ikametinde üzerinde COLT SPECIALCOMBAT ibaresi bulunan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirilmiştir.

22.05.2024 tarihinde Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce kayıp olarak aranan A.Y.A. isimli şahsın yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız BLOW marka silah ve bu tabancaya ait 7 adet fişek ele geçirilmiştir.

22.05.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 77*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan İ.G. isimli şahıstan, 1 adet SMİTH WESSON marka ruhsatsız tabanca, 1 adet BELLİNİ marka pompalı tüfek ve 35 adet fişek ele geçirilmiştir.

23.05.2024 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 34*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan S.B. isimli şahıstan 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 4 adet fişek ele geçirilmiştir.

23.05.2024 tarihinde Yalova Polis Merkezi Amirliği görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan M.K. isimli şahıstan üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet fişek ele geçirilmiştir.

23.05.2024 tarihinde Asayiş Şube Müdürlüğü yapılan çalışmalar neticesinde Y.Y. isimli şahıstan 1 adet üzerinde EVL ibaresi bulunan kurusıkı tabanca bu tabancaya ait 5 adet fişek ele geçirilmiştir.

20-23.05.2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda toplam 7 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek ve 64 adet fişek ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatılmıştır.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü olarak toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir.


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz