İpek Yolu Haber Ajansı

YALOVA İTFAİYESİNDEN 30 YILLIK ÇALIŞMA ARKADAŞINA ANLAMLI SÜRPRİZ

Yalova Belediyesi İtfaiye Haftası nedeniyle Yalova’da şehir turu attı. Yapılan konvoy sonrası, Yalova Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünde yaklaşık 30 yıl görev yapan ve emekli olan İtfaiyeci Kaya Özer’e anlamlı sürpriz yapıldı. Vatandaşların ‘Dışarıda yangın var’ demesi üzerine eski itfaiyeci Özer, hemen olay yerine koştu. Yangın yerine eski mesai arkadaşlarının kendisine yaptığı sürprizle karşılaşan Özer, şaşkınlığını gizleyemedi.

 Yalova İtfaiye Müdürlüğü’ne verdiği emek ve katkılardan dolayı Kaya Özer’e plaket takdim edildi. İtfaiye Müdürü Ergül Orakçı ve personeller Yalova Belediyesi önünde toplu fotoğraf çektirdi.

“Başkan Vekili Tutuk ve Arkadaşlarıma Teşekkür Ediyorum”

“Yalova Belediyesi’nde yaklaşık 30 yıl İtfaiyeci olarak görev yaptım. Yangın, sel, deprem vb. gibi çok fazla afette ilk koşanlardan biri oldum. Mesleğimiz gereği en ön safhada mücadele ettik. Vatandaşların yangın çıkmış diye söylemlerini duydum. Hemen koşarak dışarı çıktım. Hem neresi yanıyor diye kontrol etmek hem de eski bir itfaiyeci olarak ilk müdahaleyi yapmak için. İtfaiye Haftası nedeniyle mesai arkadaşlarım bana küçük bir sürpriz yapmak istemişler. Böyle anlamlı bir günde beni onore ettikleri için Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk’a ve İtfaiye Müdürlüğü arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İtfaiyemizin 307.yılı kutlu olsun” dedi.



HABER: M.MUSTAFA DOĞAN 
İPEKYOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz