İpek Yolu Haber Ajansı

YENİ KAPI KİTAP FUARINA YOĞUN KATILIM

Uluslararası CNR Kitap Fuarı, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde 8’nci kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuarda 300’ün üzerinde yayınevi ve 550’yi aşkın marka yer aldı.


 Okurların merakla beklediği Türkiye’nin kitap fuarı haline dönüşen CNR Kitap Fuarı, Turkuvaz Yayın ve birçok yayınevinin katılımı ile gerçekleşiyor. İstanbul ve çevresinin en değerli ve en büyük kültür etkinliği olarak 15 bin metrekare alanda düzenlenen CNR Kitap Fuarı’na 500 binin üzerinde kitapseverin gelmesi bekleniyor

Fuarda okuyucuya ulaşan her kitapla yeni hayal dünyasının kapılarını aralayacak olan fuarın bu yıl ki mottosu ’hayallerini keşfet’ oldu. Fuarı ziyaret edecek kitapseverler sevdikleri yazarların kaleminden çıkan eserlerde kendi hayallerini keşfetme fırsatı yakalayacak. Okuyucular, çok sayıda yazarın katılacağı imza günleriyle yazarlarla tanışma olanağı bulacak.

Fuarda yeterli imkanlara sahip olmayan köy okullarındaki öğrencilere ulaştırılmak üzere ’kitap bağışı kampanyası’ düzenlenecek. Dayanışmanın en güzel örneğinin yaşanacağı fuarda, fuar süresince sürecek olan kitap bağışı kampanyası çocukların hem kültürel gelişimine hem de yüzlerindeki tebessüme katkı sağlayacak

Söyleşi, seminer, panel ve sergi gibi 350’den fazla etkinlik gerçekleştirileceği İstanbul ve bölgesinin en önemli kültür etkinliklerinden biri olan CNR Kitap Fuarı’nda ziyaretçiler, 650’nin üzerinde yazarla imza günlerinde tanışma fırsatı bulacaklar. Fuarda, hikâyeden romana, şiirden sınav hazırlığına kadar farklı içerikte pek çok kitabın görücüye çıkacak. Binlerce metrekarelik alanda kitap tutkunlarına ev sahipliği yapacak olan fuarı, 3 Nisan’a kadar binlerce kitapseverler ziyaret edecek.


HABER: Özkan Güli 

İPEK YOLU HABER İSTANBUL

Ek alanı

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz