İpek Yolu Haber Ajansı

YENİ YILA MERHABA FUARI AÇILIYOR


 Yoğun ve koşturmacalı bir sene daha yavaş yavaş geride kalıyor.  Yeni başlangıçlar dilekler ve hayaller için fırsat kolladığımız modern çağımızda bu özel gün umutla beklenen günlerden.  Anadolu kültüründe yer edinmiş bir değer olan hediye kültürü bu nadir zamanlarda duyguların en önemli ifade biçimi. REM Fuarcılık tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen Yeni Yıla Merhaba Fuarı çeşitli ve değişik tasarım seçenekleri içeren zengin bir hediyelik eşya yelpazesi sunuyor. 22-31 Aralık tarihleri ATO Congresium'da gerçekleşecek fuar, yabancı ve yerli modern ve kültürel tasarım eserleri, modanın son trendlerinde yer alan deri ürün modelleri, tarihin bizlere mirası antik hediyelikler ve daha binlerce alternatif seçenekleri ile ziyaretçilere kapılarını açacak.

Yeni yıla sayılı günler kala hediyelik eşya telaşına düşenlerin en uğrak noktalarından olan fuara bu sene 300 bin kişinin gelmesi bekleniyor.  Fuar 326 firma ve binlerce ürün seçeneğini tek çatı altında toplayarak her kesimden insana alışveriş yapabilme fırsatını sunuyor. Hediyelik eşyanın yanında kişisel aksesuarlar, çocuklara yönelik objeler, ofis ve ev eşyalarının da olacağı fuarda aynı zamanda hem ülkemizin hem de yabancı ülkelerin zengin kültürel birikimini Ankaralılara tanıtma imkânı da buluyor.

Yediden yetmişe her yaşa ve her bütçeye hitap eden Yeni Yıla Merhaba Fuarı'naAnkaralıları beklediklerini ifade eden Rem Fuarcılık ve Organizasyon Koordinatörü Remzi Çayır: Ülke olarak özel günler bizim için kıymetlidir. Bu anlamda birbirimizi düşündüğümüzü gösteren armağanlar paylaşırız ve mutlu oluruz. REM Fuarcılık olarak bu kültüre destek vermek için 12. Yeni Yıla Merhaba Fuarını düzenliyoruz. Fuarımızda tek çatı altında binlerce ürüne farklı fiyat avantajı ile ulaşmak ziyaretçilerimiz sevindiriyor. Hediye verirken yaşadıkları mutluluğu hediyelik eşya ararken de yaşıyorlar." dedi.



HABER: AYFER KILIÇ
İPEKYOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz