İpek Yolu Haber Ajansı

YTSO ÜYELERİNE NEFES KREDİSİ DESTEĞİ….


YALOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI (YTSO) KOBİ FİNANSMAN PROJESİ "NEFES KREDİSİ"NE DENİZBANK İLE TEKRAR BAŞLADI.

YTSO ÜYELERİ, YTSO’DAN ÜCRETSİZ ALACAKLARI FAALİYET BELGESİ İLE DENİZBANK’A BAŞVURARAK YILLIK % 7,5 FAİZLE 50 BİN LİRA KREDİ KULLANABİLECEK.

YTSO BAŞKANI BECAN: "ÜYELERİMİZİN YANINDAYIZ

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nın (YTSO) Covid-19 salgınından olumsuz etkilenen sektörlere destek olmak amacıyla ve ticaretin devamını sağlamak üzere kaynaklarını seferber ettiği "Nefes Kredisi" başladı. Oda üyeleri, YTSO’dan ücretsiz alacakları Faaliyet Belgesi ile başvurarak yıllık % 7,5 faizle, 50 bin lira kredi kullanabilecek. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Bir kez daha üyelerimize nefes olduklarını belirterek, “Üyelerimizin yanındayız" dedi.

-2020 YILINDA ÖDEME YOK-

2020 yılının tümünde anapara ya da faiz ödemesinin yapılmayacağı Nefes Kredisi, 2021 yılında 12 eşit taksitle ödenecek.  % 7,5 faizle verilecek kredi üst limiti 50.000 TL olarak belirlendi. Denizbank tarafından kullandırılacak olan Nefes Kredisi’nde, Kredi Garanti Fonu (KGF) Hazine desteğiyle kefil olacak. Müracaat sırasında vergi ve SGK borcu aranmayacak,

 -"ÜYELERİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜCÜ YİNE ÜYELERİMİZ İÇİN KULLANIYORUZ

YTSO Başkanı Tahsin BECAN, tüm dünyanın aynı anda mücadele ettiği Covid-19 salgınının ticari hayata etkilerini asgariye indirmek için çalıştıklarını belirterek, "Bugüne kadar üyelerimizin taleplerinin ve sıkıntılarının takipçisi olduk, yaşanan olumsuzlukları üst makamlara ilettik ve iletmeye de devam ediyoruz.  Bugün de Nefes Kredisi için YTSO olarak mevduatımızı bloke ederek kredinin üyelerimiz tarafından kullanılmasını sağladık. Üyelerimizden aldığımız gücü yine üyelerimiz için kullanmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. YTSO her zaman üyelerinin yanında olmaya devam edecektir.

Nefes Kredisi’nin hayata geçmesi için büyük gayret gösteren TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na ve Denizbank’a Yalova iş dünyamız adına teşekkür ediyorum.

Kredi başvurusu için sadece YTSO’dan alınacak Faaliyet Belgesi’nin yeterli olacağını kaydeden Becan, "Üyelerimiz "Nefes Kredisi başvurusu içindir" ibareli faaliyet belgelerini Odamızdan ücretsiz olarak temin edebilirler" diye konuştu.

DENİZBANK Yalova Şube Müdürü Asuman Alduran 2020 yılında bir kez daha Yalovalı KOBİ lerimizin yanında olmaktan gurur duyuyoruz.

“KOBİ’lerimiz, Koronavirüs ile mücadelenin zirveye çıktığı bu hassas dönemde ülkemiz için büyük fedakârlıkta bulunarak işletmelerini kapattı. Birçok iş yeri uzun süredir faaliyet gösteremiyor. Onlar üzerine düşeni yaptı, şimdi bizler de; üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz. Yeniden önemli inisiyatif üstlenerek TOBB ve KGF desteği ile, yıllık yüzde 7,5 faiz oranlı ve üst limiti 50.000 TL olan Nefes Kredisini Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte hayata geçiriyoruz.

Daha önceki yıllarda da Denizbank olarak kobilerimize destek olmuştuk, bu zor dönemde de banka olarak bir kez daha elimizi taşın altına koyuyoruz ve YTSO üyelerine destek oluyoruz. İlimiz KOBİ lerine hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.



HABER: M.MUSTAFA  DOĞAN 

İPEK YOLU HABER YALOVA

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz