İpek Yolu Haber Ajansı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin acı günü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden İzmir Büyükşehir Belediyesi dijital medya biriminde görevli Şükrü Yaman için düzenlenen anma törenine katıldı. Yaman’ın cenazesi Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nden kaldırıldı.

 Yaşamını yitiren bir diğer Büyükşehir Belediyesi personeli  Levent Peksak da bugün  son yolculuğuna uğurlandı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi dijital medya birimi çalışanı Şükrü Yaman için düzenlenen anma törenine katıldı. Görev yaptığı Kültürpark’taki bina önünde düzenlenen törene Yaman’ın eşi Nuran Yaman ve oğlu Bekir Deniz Yaman’ın yanı sıra ailesi, Büyükşehir personeli ve dostları katıldı. Başkan Tunç Soyer, Yaman’ın ailesine ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı dileyerek, “İzmir Büyükşehir Belediyesi çok büyük bir aile. Ekibin en kıymetli insanlarından birini kaybettik. Söylenecek söz yok. Her biriniz bizim için çok kıymetlisiniz. Şükrü’nün anısını hep birlikte yaşatacağız. Şükrü’nün ailesi bizim de ailemiz. Gücüm yettiğince onların yanında olacağım” dedi.
Yaman’ın cenazesi, ikindi namazının ardından Bostanlı Beşikçioğlu Camii’nden kaldırılarak Örnekköy Mezarlığı’na defnedildi. 

Levent Peksan son yolculuğuna uğurlandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan ve genç yaşta hayatını kaybeden Levent Peksan’ın cenazesi ise Uzundere Cemevi’nden kaldırıldı. Cenaze törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu katıldı. 


HABER: EMEL TOPAL 
İPEK YOLU HABER İZMİR

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz