logo
Yükleniyor...
logo
add image
İpekyolu Medya Grubu’ndan The Green Park Otel’e Ziyaret

İpekyolu Medya Grubu’ndan The Green Park Otel’e Ziyaret


11 Kasım 2025 18:41    İpekyolu Medya Grubu’ndan The Green Park Otel’e Ziyaret    325 okunma

 

GAZİANTEP - “Gaziantep’e değer katan yatırımlar, kentin turizm gücünü artırıyor”

İpekyolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Duysak ve Genel Müdür Yardımcısı Hülya Taktaklar, The Green Park Gaziantep Otel Genel Müdürü Ali Karakaya’yı makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, turizm ve medya sektörleri arasındaki iş birliği, bölgesel tanıtım faaliyetleri ve kentin marka değerine katkı sağlayacak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Fotoğraf açıklaması yok.

“Gerçeği yansıtmayan haberler bizleri üzdü”

Ziyaret sırasında geçtiğimiz günlerde otelde gerçekleştirilen yangın tatbikatı da gündeme geldi. Bazı basın kuruluşlarında tatbikatın “yangın” olarak yansıtılmasından üzüntü duyduğunu belirten Genel Müdür Ali Karakaya, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

gökdelen ve şunu diyen bir yazı 'GREENROOF GREEN ROOF' görseli olabilir

“Otelimizde düzenli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz yangın tatbikatları, tamamen çalışanlarımızın güvenliği ve olası acil durumlara hazırlık amacı taşımaktadır. Tatbikatın bazı mecralarda yanlış anlaşılması bizleri üzdü. The Green Park olarak hem misafirlerimizin hem de çalışanlarımızın güvenliğini her zaman ön planda tutuyoruz.”

içecek, iç mekan ve yazı görseli olabilir

 

Karakaya, The Green Park Gaziantep’in açıldığı günden bu yana kent turizmine önemli katkılar sağladığını belirterek, “Gaziantep gibi tarihi, kültürü ve gastronomisiyle öne çıkan bir şehirde hizmet vermekten büyük gurur duyuyoruz,” ifadelerini kullandı.

Ali Duysak: “Böyle yatırımlar Gaziantep’in marka değerini yükseltiyor”

İpekyolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Duysak, ziyarette yaptığı açıklamada Gaziantep’in son yıllarda turizm alanında ciddi bir ivme kazandığını belirtti.

“The Green Park gibi ulusal ölçekte tanınan markaların şehrimize kazandırılması, Gaziantep’in hem konaklama hem de hizmet kalitesi anlamında çıtasını yükseltiyor. Biz de yerel medya olarak bu tür yatırımların tanıtımına destek olmayı önemsiyoruz,” dedi.

 

Duysak, ayrıca İpekyolu Medya Grubu’nun bölgesel haber anlayışında doğruluk, tarafsızlık ve yerel kalkınmaya katkı ilkesini benimsediğini vurguladı.

Turizmin gelişmesi için ortak hedef: Tanıtım ve iş birliği

Ziyarette, Gaziantep’in turizm potansiyelinin daha etkin tanıtılması için medya ve otelcilik sektörlerinin iş birliği yapması gerektiği yönünde görüş birliği sağlandı. İpekyolu Medya Grubu’nun ilerleyen dönemde The Green Park Otel ile ortak projeler geliştirebileceği de belirtildi.

hoparlör, ışık, iç mekan ve kürsü görseli olabilir

Ziyaret samimi bir atmosferde tamamlandı

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından, Ali Karakaya misafirlerine oteli gezdirerek tesisin hizmetleri hakkında bilgi verdi. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Fotoğraf açıklaması yok.

 

havuz görseli olabilir
iç mekan görseli olabilir

Haber:  hülya taktaklar 



Yorum Yap

Tüm Köşe Yazarları

ALİ DUYSAK
YAZIKLAR OLSUN
Atiye Danış
Bilgi Açığı: Türkiye’yi Geri Çeken Sessiz Alışkanlık
AYFER KILIÇ
Alay Etmenin Cezası
Ayfer Turan
YAŞAM
DİLEM YASAK
Allah Kulundan Ne Zaman Razı olur?
Emel Topal
ENGEL DERKEN?
FERDA NAYMAN
SELÂMLAR OLSUN
GÜLVAR KORKMAZ
Mersin Eğitim Fakültesi’nde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle geçirdiğimiz bu güzel gün, bizlere yeniden ilham verdi.
Mehmet Mustafa Dogan
APARTMANLAR’DA AİDAT SORUNLULUĞU
Murat OKUDUCU
Eskiye Özlem...
MUSTAFA ŞAYIK
LİYAKATİ UNUTAN ÜLKE
Neval Kütük
Nobel Barış Ödülü Adayı Dünyaca Ünlü Yazardan Kürtçe Barış Psikolojisi
RAMAZAN GÜÇLÜ
GENÇLİĞİN SKRUNLARI
Tandoğu Yazıcı
Seyit Onbaşı
alt alan
alt alan
Yukarı