İpek Yolu Haber Ajansı

MASAT-DER AŞÇILAR DERNEĞİ 3. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

Gaziantep’in en köklü ve güzel etkinliklere katkıda bulunan aynı zamanda Türkiye Aşçılar Federasyonu’na bağlı olarak faaliyet gösteren Aşçılık derneği MASATDER 20.04.2024 Cumartesi günü üyelerinin %54’ünün katılımıyla 3. Olağan Genel Kurulunu yaptı.


 Dernek üyeleri mevcut dernek başkanı İsmet HIZAL ile yola devam kararı alırken, genel kurulda yüzlerin güldüğü dostluk havası dikkat çekti.
Önceki dönemin ibrası ile başlayan genel kurulda İsmet HIZAL tek aday oldu. Seçim sonrası önceki yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden HIZAL “Öncelikle daha önce gerek yönetim olarak gerekse üye olarak derneğimize emeği geçen herkese teşekkür ederim. Derneğimizin kurulduğu günden beri Sivil Toplum Kuruluşu olarak yaptıkları ortadadır, bütün bu faaliyetlerin gerçekleşmesi de ciddi bir fedakarlık, emek ve özveri ile olmuştur. Bu anlamda derneğimize katkı sağlayan herkesin eline, emeğine, yüreğine sağlık, yeni dönemde de daha önce olduğu gibi hep beraber öncelikle Gaziantep olmak üzere Türk mutfağı ve sektör çalışanlarının daha iyi yerlere gelebilmesi için birlik, beraberlik ve dostluk içinde faydalı ve eğlenceli faaliyetlerin içerisinde yer alacağız” dedi. 

MASATDER’in yeni yönetimi
İsmet HIZAL (Başkan)
Öğr. Gör. Ali Nadir ZEYREK (Başkan Yrd)
Ali Bedri ÇELİKHAN (Sayman)
Doç. Dr. Metin SÜRME (Sekreter)
Mehmet Ali DURAK
Mehmet ÇAVDAR
Resul KERECİ
Şakir TERLEMEZ
Eyüp DOĞRUER

Haber: hülya taktaklar

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz