İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ RAFADAN TAYFA MÜZİKALİNİ ÇOCUKLARLA BULUŞTURDU


 

 

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Rafadan Tayfa "Türkiye’dir Burası" müzikali Şahinbey’de miniklerle buluştu. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde sahne alan Rafadan Tayfa ekibi çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

 

Türkiye’nin en çok ilgi gören müzikali Rafadan Tayfa "Türkiye’dir Burası" müzikali Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan organizasyonda Gaziantep’te çocuklarla buluştu. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören gösteride, Rafadan Tayfa kahramanlarıyla Türkiye’nin tarihi, doğal güzellikleri, gelenekleri ve değerleri çocuklara anlatıldı. Akın, Kamil, Hayri, Mert, Sevim ve Hale karakterleri kendilerine özgü dans ve şarkılarla çocukları eğlendirdi.

 

 

SALON TIKLIM TIKLIM DOLDU

Yarıyıl tatilinin bitme arifesinde miniklerle buluşan Rafadan Tayfa ekibi yoğun ilgi gördü. Daha önce 2 seans olarak gösterime sunulacak olan Rafadan Tayfa "Türkiye’dir Burası" Müzikali gösterilen yoğun ilgi nedeniyle 3 seansla çoçukların beğenisine sunuldu. Vatandaşlar çocuklarına bu eşsiz gösteriyi izletmek için Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezine erken saatlerde gelerek salonda yerlerini aldılar.

 

 

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU CANLI BAĞLANDI

Rafadan Tayfa "Türkiye’dir Burası" müzikalinin gösterime sunulacağı gün il dışında bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, salona görüntülü olarak bağlanıp, programa gelen vatandaşlara ve çocuklara selam göndererek göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

 

BAŞKAN MEHMET TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezini dolduran seyirciler düzenlenen etkinlikten dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek “Çok güzel bir etkinlik hem çocuklarımız hem de bizler çok güzel zaman geçirdik. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na böyle bir etkinlik düzenlediği için çok teşekkür ederiz” dediler.




HABER: SÜMEYYA TURAN
İPEK YOLU HABER MERKEZİ

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz