İpek Yolu Haber Ajansı

GAZiANTEP WEB TASARIM

Nimbus Yazılım

Gaziantep Web Tasarım firması Nimbus Yazılım hızlı hizmet anlayışı ile ön plana çıkmaya devam ediyor. Gaziantep merkezli firma tüm dünyaya hizmet vermek için 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. Tüm Türkiye de ve Avrupa da hizmetlerini devam ettiren Nimbus Yazılım, web sitesi ihtiyacı olan kurum ve kuruluşlara en uygun fiyatlarla ve hızlı hizmet anlayışı ile hizmetlerini devam ettiriyor. 

Kurumsal mail ihtiyaçlarında yarım saat gibi bir sürede mail hizmetini aktif eden Nimbus Yazılım, Web sitesi ihtiyaçlarında ise aynı gün teslim web sitesi hazırlıyor. İstenirse 15 günlük bir sürede profesyonel son teknoloji web siteleri de hazırlayan firma istekler doğrultusunda özel program yazılımı hizmeti de vermekte.

Yüzlerce referansı ile dikkat çeken firma, web sitesi ihtiyacı olan kişilere bilgi vermekten hiç bir zaman çekinmiyor. Gaziantep Web Tasarım Firması Nimbus Yazılım ı 0342 230 93 13 numaralı telefondan arayarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda hizmet alabilirsiniz. Ayrıca 0532 170 20 54 numarasından da her an ulaşabilirsiniz.

Google seo konusunda da çalışmalar yapan Nimbus Yazılım sitelerinizi google da üst sıralara çıkarmaktadır. Bunun yanı sıra google reklam hizmeti de vermekte olan Gaziantep Web Tasarım Nimbus Yazılım çok uygun fiyatları ile dikkat çekmektedir.


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz