İpek Yolu Haber Ajansı

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE 40 BİN BİSİKLET HEDİYE ETTİ

Şahinbey Belediyesi, başarıyı ödüllendirmek ve spora teşvik etmek amacıyla Şahinbey İlçesinde ki öğrencilere 40.000 bisiklet hediye etti.


 


 

Bisiklet kullanımının yaygınlaşması için bisiklet yolları yapıp başarılı öğrencilere bisiklet hediye eden Şahinbey Belediyesi bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

 

ÖĞRENCİLERİMİZE BİSİKLET HEDİYE EDİYORUZ

 

3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kutlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak istediklerini belirterek “Bisikletleri hem ulaşım aracı olarak, hem de spor yapıp sağlıklı yaşam aracı olarak kullanıyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak bisikletli hayatı destekliyoruz. Bugüne kadar 30 km’ye yakın bisiklet yolu yaptık. Özellikle gençlerimizin bisiklet kullanmalarını teşvik ediyoruz.  Şahinbey Belediyesi olarak çok genç bir nüfusa sahibiz. Genç dostu bir belediyeyiz. Gençlerimizi eğitimde, sanatta, sporda ve bilimde desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 5 okul, 209 Gençlik Merkezi, 8 Millet kıraathanesi yaparak gençlerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca eğitimi desteklemek adına kitap, soru bankası yardımcı ders kitaplarını gençlerimize dağıttık pandemi sürecinde öğrencilerimize 52.000 tablet ve dizüstü bilgisayar hediye ettik. Eğitimde, sporda ve bilimde başarıyı desteklemeye devam ediyoruz. Bugüne kadar 145.227 öğrencimizi uçakla Çanakkale’de ecdadıyla buluşturduk. Okul 1’ncisi, 2’ncisi ve 3’üncüsü olan gençlerimizi Umre, Bosna Hersek ve Ayasofya ziyaretleriyle ödüllendirdik. Yine başarıyı teşvik adına üst üste 6 takdir almış olan 20.000 öğrencimize bisiklet hediye etmiştik. Aynı şartlarda 20.000 bisikletin dağıtımını sürdürüyoruz. Böylelikle 40.000 başarılı öğrencimize bisiklet hediye etmiş olacağız” dedi.

 

 

 HABER: ALİ DUYSAK 

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz