İpek Yolu Haber Ajansı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere yayınladığı Kurban Bayramı mesajında;

“Toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığı, kırgınlıkların unutulduğu, sevinçlerin paylaştıkça çoğaldığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; toplumumuzda insanı insan yapan değerlerin yaşandığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı; sevincimizi, mutluluğumuzu, ekmeğimizi ve aşımızı paylaştığımız en önemli zamanlardır. Böyle müstesna günlerin heyecanı içerisindeyken sevdiklerimizin kıymetini daha çok bilmeli onlara değerli hissettirmeliyiz. Her bayram olduğu gibi bu bayram da kırgınlıkları unutup küskünlükleri bir kenara bırakmalı, gönül almalıyız. Küçüklerimizi sevindirip, büyüklerimize saygıda kusur etmemeliyiz. Onlarla geçirdiğimiz zamanları en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Eş, dost ve akraba ziyaretlerinin yanı sıra komşularımızı, büyüklerimizi, özellikle; yaşlı, kimsesiz, fakir ve yardıma muhtaç kişileri ziyaret ederek onlara destek olmalı, bayramın manevi huzurunu hep birlikte yaşamalıyız.

Bu mübarek günlerde insanlara yardım elimizi daha fazla uzatmaya gayret göstermeliyiz. Bayramın maneviyatına uygun davranmalıyız. Bu dayanışma ruhunu hayatımızın birkaç gününe değil her gününe yayabilmek, bu duyguları kalıcı hale getirebilmek için daha

fazla çabalamalıyız. Hayat paylaşınca güzel. Sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken,

yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızı hatırlamalı ve kardeşçe kucaklaşmalıyız.” İfadelerine yer verdi.

 

 

 

AESOB Başkanı Adlıhan Dere; “Birlik ve beraberliğimizi en yoğun şekilde hissedeceğimiz sağlık, mutluluk ve huzur dolu daha nice bayramlara erişmek dileğiyle Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim.” Dedi.

 

 

HABER: HÜLYA TAKTAKLAR

 

 

Haberler

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz