İpek Yolu Haber Ajansı

Avustralya’nın popüler dizisi Home and Away’in dizinin oyuncusu evinde ölü bulundu


 

Home and Away’in eski oyuncusu Jai Evans, 43 yaşında öldü. 90’larda dizide rol alan Evans, sonra PR kariyeri yaptı. Reality show yıldızlarıyla çalışmasıyla tanınıyordu. Ölüm nedeni bilinmiyor. Arkadaşları sosyal medyada üzüntülerini paylaştı, enerjik ve yardımsever kişiliğini övdü. 24 yaşında PR şirketi kurmuştu. Medya dünyasında saygın bir isimdi. Mirası, genç yeteneklere ilham kaynağı olacak.

Avustralya’nın popüler dizisi Home and Away’in eski oyuncusu Jai Evans’ın ölüm haberi, sevenlerini üzüntüye boğdu. 43 yaşındaki Evans, 4 Eylül’de Sydney’deki lüks dairesinde hayatını kaybetmiş olarak bulundu.

 

1990’larda Home and Away dizisinde rol alan Evans, daha sonra oyunculuğu bırakıp halkla ilişkiler alanında başarılı bir kariyer yapmıştı. Özellikle Married At First Sight gibi popüler reality show yıldızlarıyla çalışarak tanınıyordu.

 

Ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Polis, olayla ilgili adli tıp raporunun hazırlanacağını bildirdi.

 

Evans’ın beklenmedik ölümü, arkadaşları ve meslektaşları arasında büyük üzüntü yarattı. Sosyal medyada paylaşılan mesajlarda, onun enerjik kişiliği ve yardımseverliği övüldü.

 

24 yaşında kendi PR şirketini kuran Evans, medya dünyasında saygın bir isim haline gelmişti. Kariyeri boyunca birçok ünlüye ve medya şirketine danışmanlık yapmıştı.

 

Haber Merkezi

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz