İpek Yolu Haber Ajansı

BÜYÜK BULUŞMADAN AÇIKLAMALAR

Ankara BüyükşehirBelediye başkanı Mansur Yavaş /BTP lideri Hüseyin Baş ’ı Genel merkez ziyaret ederek Ankara’ nın başkanı herkesin başkanıdır diyerek 31 Mart Seçimleri için destek talebinde bulunmuş olup/Ortak açıklama yapılmıştır. Mansur Yavaş’tan Hüseyin Baş’a ziyaret…



Genel Merkezde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüşen BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, “Türkiye’nin hem belediyecilik hizmetinde, hem genel siyasi ortamda daha faydalı işler yapacak bir siyasi sonucu elde etmesi adına hepimizin fedakârlıklar yapacağı, çalışacağı, birlikte planlamalar yapacağı bir sürecin başlayabileceğini konuştuk” dedi.

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş’ı ziyaret etti.

BTP Genel Merkezinde yapılan görüşmede ana gündem yerel seçimlerdi.

Mansur Yavaş BTP liderinden destek istedi.

Görüşme sonrası ortak açıklama yapıldı.

 

Önümüzdeki döneme ait görüşlerimizi paylaştım

 

Mansur Yavaş, “Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ettim ve 5 yılda yaptığımız çalışmaları kendisiyle paylaştım. Seçime gidiyoruz, önümüzdeki seçimde afişlerde gördüğünüz gibi “Ankara’nın başkanı herkesin başkanı” logosuyla ortaya çıktık. Bir belediye başkanı hizmet verdiği hiç kimseyi ayıramaz, seçildikten sonra tümünü kucaklar, beş yıl boyunca bu şekilde çalışır. Sayın Hüseyin Baş ile önümüzdeki döneme ait görüşlerimizi paylaştım. İnşallah olumlu bir sonuç doğacak diye düşünüyorum” dedi.

 

Haber: atiye danış


Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz