İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN FAZLACA:’’ALTINOVA KADINLARI, MARİFETLİDİR’’

BAŞKAN FAZLACA:’’ALTINOVA KADINLARI, MARİFETLİDİR’’

Altınova Belediyesi tarafından organize edilen dikiş-nakış ve çeyiz ürünlerinden oluşan sergi açıldı. Bir birinden güzel eserler vatandaşların beğenisine sunuldu. Açılış kurdelesini Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Aydın ve belediye kursiyerleri gerçekleştirdi.

‘’KADINLARIMIZIN AİLE EKONOMİLERİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ’’
Kursiyerlerin başarılı çalışmalarını kutlayan Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Misafirlerimize veya gittiğimiz yerlerde hediye olarak kursiyerlerimizin yaptığı bu güzel eserleri hediye edeceğiz. Kadınlarımızın aile ekonomisine katkı sağlama noktasında her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek isterim.’’ dedi.

KURSİYERLERİ KUTLADI
Mefruşat, sepet örgücülüğü ve giyim ürünlerinin sergilendiği, el emeği göz nuru eserler için kursiyerleri tebrik eden Başkan Fazlaca,’’ Kurs hocamız Saniye Yavuz ve kursiyerlerimizin birbirinden güzel eserleri için kendilerini tebrik ederim. Kursiyerlerimizin çalışma şartlarını daha da geliştireceğiz.’’ dedi.

‘’ALTINOVA KADINLARI EKONOMİK ANLAMDA GÜÇLÜ OLACAK’’
İlçede kadınlara yönelik ciddi çalışmalar yapacaklarının müjdesini de veren Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca,’’ Kadınlarımızın ürettiği ürünleri internet üzerinden pazarlanması konusunda çalışmalarımıza başlayacağız. Gene bu eserlerin Yalova’da pazarlanması hususunda da gerekli tüm adımları atacağız. Altınova’lı kadınlarımız dikiş-nakış ve çeyiz ürünleri ile birlikte ne kadar marifetli olduklarını bir kez daha göstermiştir. Altınova kadınlarının ekonomik anlamda güçlü olmaları için var gücümüzle çalışacağız.’’ diye konuştu.

Açılış sonunda Altınova Belediyesi Kurs Hocası Saniye Yavuz, Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca’ya el emeği göz nuru hediye takdim etti.

Dikiş-nakış ve çeyiz ürünleri sergisi Altınova Belediye hizmet binası 1. katında 29 Mayıs Çarşamba gününe kadar sergilenecek.


İPEK YOLU HABER

MMUSTAFA DOĞAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz