İpek Yolu Haber Ajansı

Başkan Kılıç’tan yeni yıl mesajı



Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi;
Saygıdeğer hemşehrilerim;
Tüm dünyada ve ülkemizde oldukça zor geçen bir yılı geride bırakıyor, hep beraber yepyeni bir yıla güzel bir başlangıç yapmayı umut ediyoruz. 2020 yılında hepimiz oldukça zor zamanlar yaşadık, sevdiklerimizden, evlerimizden ailelerimizden ayrı kaldık, hastalandık, belki de sevdiklerimizi ebediyete uğurladık. Ama tüm kalbimizle bu zor günleri yavaş yavaş geride bıraktığımıza inanıyor, sağlık alanında yaşanan son gelişmelerin bizlere umut dolu günler getireceğini temenni ediyorum.
2020 yılında yaşadığımız tüm zorluklarına rağmen, Termemiz için çalışmaya ve vatandaşlarımıza hizmet götürmeye hiç ara vermedik, Sadece pandeminin seyri ile  hizmet alanımıza yenilerini ekleyerek yolumuza devam ettik. Maske, mesafe ve temizliğimize dikkat ederek bu zorlu süreci siz değerli vatandaşımızla el ele, omuz omuza birlikte atlatacağımızın kanaatindeyim.
Rabbim yeni yılda tüm dünyaya, ülkemize ve güzel Termemize bol bol sağlık, sıhhat, huzur ve bereket nasip etsin. 2021 yılı hastalık ve pandemi ile uğraştığımız bir yıl değil, sevdiklerimizi kucaklayıp, doğada vakit geçirip tüm aktiviteleri sağlıkla yerine getireceğimiz bir yıl olsun!
Değerli hemşehrilerim, yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim, saygılar sunarım.


HABER: NURİ GÜLER
İPEK YOLU HABER SAMSUN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz