İpek Yolu Haber Ajansı

BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR’A MORAL ZİYARETİ


YILMAZ: “YENİ SEZON HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN”

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, yeni sezon hazırlıklarına Nevşehir’de kamp yaparak devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Kulübü’nü ziyaret etti. Bu anlamlı moral ziyaretinde Başkan Yılmaz, kulüp yöneticileri ve futbolcularla bir araya gelerek yeni sezon öncesinde başarı dileklerinde bulundu.

 

Başkan Umut Yılmaz, takımın şampiyonluk yolunda önemli adımlar attığına dikkat çekerek, futbolculara güveninin tam olduğunu ifade etti. Takımın bir aile gibi kenetlendiği bu süreçte, her maça final maçı ciddiyetiyle çıkılması gerektiğini vurgulayan Yılmaz, yaptığı konuşmada Gaziantep Şehitkamil Belediyespor’un sadece yerel bir spor kulübü değil, Gaziantep’i temsil eden bir sembol halinen  getirme amacında olduklarını dile getirdi.

 

ÇOK UMUT BAĞLADIK

Başkan Yılmaz, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Arkadaşlar, yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Bu sene de başardıktan sonra zaten sizi kimse tutamaz. O nedenle her maça, final maçı gibi çıkalım. Sizlerden rica ediyoruz. Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Kulübü’ne biz çok umut bağladık. Gaziantep de umut bağladı. Gaziantep Şehitkamil Belediyespor Kulübü’nün, Gaziantep’teki tek takımı olma hedefine gideceğiz. O nedenle hepinize ihtiyacımız var. Takım oyunu önemli. Burası bir aile, o nedenle bunun kıymetini bilin.”

 

ZİYARET, MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

 

Yılmaz’ın bu sözleri, futbolcular ve teknik ekip üzerinde büyük bir moral etkisi yarattı. Kulübün, Gaziantep’teki en önemli futbol takımı olma yolundaki hedefinin altını çizen Başkan Yılmaz, başarı için disiplin ve azmin bir araya gelmesinin önemine dikkat çekti. Yöneticiler ve teknik ekip de Başkan Yılmaz’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, futbolcular bu moral ve motivasyonla sezona en iyi şekilde başlamayı hedeflediklerini kaydettiler.

 

Haber:Seher DOĞAN

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz