İpek Yolu Haber Ajansı

İŞ DÜNYASINDAN DEPREM BÖLGESİNE YAEDIMLAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İŞ DÜNYASINDAN DEPREM BÖLGESİNE YAEDIMLAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

İŞ DÜNYASINDAN DEPREM BÖLGESİNE YAEDIMLAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR 

 İTO Başkanı Şekib Avdagiç, yardımları ihtiyaç odaklı yaptıklarını aktararak, "Bunun için de AFAD başta olmak üzere hem İstanbul Valiliğimiz hem de depremden etkilenen bölge vali ve kaymakamlarımızla tam bir koordinasyon içinde çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Yardım malzemelerinin Yeşilköy’deki Atatürk Havaalanı THY Kargo binasında bulunan İTO Deprem Koordinasyon Merkezi’nde toplandığını bildiren Avdagiç, "Deprem bölgesinde ihtiyaçlar sürüyor ve elbette ki sürecek. Ayni malzeme yardımlarını Yeşilköy’deki İTO Deprem Koordinasyon Merkezimize bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Avdagiç, tasnif ettikleri yardımları bugüne kadar 82 tır ve 8 uçak ile bölge illerinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını aktararak, güncel ihtiyaçları anbean takip ettiklerini ve bölgede yeni neye ihtiyaç varsa ilgili kurumlardan bilgileri almaya devam ettiklerini kaydetti.

Bölgede hem deprem sürecinde hem de deprem sonrasında gerekenlerin yapılması için seferber olduklarını belirten Avdagiç, "İş dünyası olarak üzerimize bir görev daha düşüyor. Üyelerimizi, depremde zarar gören ve İstanbul başta olmak üzere çeşitli illerimize yerleştirilen depremzedelere istihdamda öncelik vermeye çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.

Özkan Güli
İpekyolu Haber İstanbul

Yorumlar

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

Yorum Yaz